Patserbak Mo Bicep wordt weggesleept, Mo springt compleet uit zijn vel (BEELDEN)

Show & Tel
Patserbak Mo Bicep wordt weggesleept, Mo springt compleet uit zijn vel (BEELDEN)
Show & Tel

Patserbak Mo Bicep wordt weggesleept, Mo springt compleet uit zijn vel (BEELDEN)

Patserbak Mo Bicep wordt weggesleept, Mo springt compleet uit zijn vel (BEELDEN)

Mohamed Lemhadi, bekend onder zijn artiestennaam Mo Bicep, kreeg gister even een zwarte waas voor de ogen. Zijn neongroene Lambo (en tevens zijn rijdende reclamebord) werd pardoes weggesleept. Mo betrapte de takelaar op heterdaad en explodeerde ter plekke: "Dit gaat online vriend! Dit gaat online!"

Het is onduidelijk waarom de wagen van de blaaskaak wordt weggesleept. Vermoedelijk had Mr. Bicep zijn auto fout geparkeerd. De oudere man die werkzaam is voor het sleepbedrijf, krijgt van hem de volle laag. "We gaan jou lekker even op internet gooien,'' dreigt Bicep, terwijl hij de camera in het gezicht van de man duwt.

'Doe maar takelen, ja!'

Als rasechte influencer heeft Mohamed een tijd terug onder de naam Mo Bicep zijn eigen webshop gelanceerd. Hier brengt hij allerlei snuisterijen aan de man die beloven je spieren te viervoudigen. Sindsdien rijdt Mootje rond in een Lambo met de tekst 'MB Nutriton' erop geschilderd.

Deze bolide werd dus gister voor zijn neus weggesleept en als Mootje net een flinke schep 'pre workout extreme' heeft geslikt, wordt hij soms een beetje dol. Hij besluit daarom de man van het sleepbedrijf te filmen en te provoceren. "Doe maar lekker takelen!! Takel maar ja, meneer, takel maar! Ja, jij doet jouw werk? Doe maar lekker jouw werk, jongen! Jij gaat zeker op internet jongen!" Ondertussen zie je de man hulpeloos om zich heen kijken en zijn schouders ophalen. Hij blijft herhalen dat hij ook maar doet wat hem gevraagd wordt. "Doe maar lekker interessant, meneer, doe maar lekker takelen,'' roept Mo.

Diep triest

Mohamed plaatst de video vervolgens op zijn Instagram. Maar op achterban hoeft de Mr. Armbuigspier niet te rekenen. Zijn volgers zijn flink geschrokken van zijn onvolwassen en onbeschofte gedrag jegens de man, die gewoon zijn werk uitvoert. "Diep triest om iemand zo te provoceren die gewoon zijn werk doet. Man heeft ook gewoon familie thuis zitten die hij te eten moet geven. Net zoals jij,'' schrijft iemand. Een ander: "Kansloos deze reactie van je… lekker voorbeeld voor de mensen ben je zo.."

Politie

De Politie Zaanstreek reageert ook op de video. Mo is bij hen blijkbaar een bekende. Opvallend is hoe zij hem op sussende, kinderlijke toon benaderen: "Ons Mo'ke, zo kennen wij jou niet. Wat is er gebeurd?" Zodra de mannen in blauw je toespreken alsof je infantiel bent, moet je je echt gaan afvragen of je actie's nog wel te verantwoorden zijn.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties