Het trieste einde van de relatie Peter Gillis en Nicol Kremers

Show & Tel
Het trieste einde van de relatie Peter Gillis en Nicol Kremers
Show & Tel

Het trieste einde van de relatie Peter Gillis en Nicol Kremers

Het trieste einde van de relatie Peter Gillis en Nicol Kremers

Staan Peter en Nicolleke nog op goede voet met elkaar? Gillis doet een nieuw boekje open over de relatie in weekblad Story.

Nicol vreemdgegaan?

Toen Peter Gillis en vriendin Nicol Kremers afgelopen Februari uit elkaar gingen, was dit nog onder het mom van 'goede maatjes'. Wat Peter erover zei was: 'We zijn vijf jaar samen geweest, maar het ging niet meer en we zijn als goede maatjes uit elkaar gegaan. Op een gegeven moment koos ze haar eigen weg. Ik heb best veel verdriet gehad van de breuk met Nicol. Dat deed me veel pijn.' Dit insinueert dat Nicol degene is die de relatie wilde beëindigen. Er gingen rondom de breuk ook veel geruchten rond dat dit kwam doordat Nicol zou zijn vreemdgegaan. Dit is verder nooit bevestigd.

Minder contact

Op de vraag of het ex-koppel nog in elkaars leven is, antwoordt Peter: 'In het begin spraken we elkaar nog wel, maar de laatste tijd is ons contact minder. De laatste zes weken heb ik Nicol niet meer gesproken.' Dit misschien omdat zijn ex momenteel druk bezig is centen bij elkaar te scharrelen door nietsvermoedende mannen grof geld te laten betalen om ze daarna alleen maar te bedonderen. Madame heeft ondertussen bijna een net zo groot (nep) seks emperium om zich heen weten te bouwen als Peter dat heeft gedaan met vakantieparken.

Mishandeld door Peter

Het is niet überhaupt niet altijd van een leien dakje gegaan tussen de twee: een halfjaar voor de breuk zou Peter Nicol hebben mishandeld. Hij zou haar in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur geduwd hebben en een oorbel uit haar oor hebben getrokken. Voor de rechter gaven ze toe dat er 'inderdaad iets was gebeurd', maar Nicol heeft toen verder geen aangifte gedaan. Wel heeft ze een belastende verklaring gedaan. Met al deze drama's en vermeende steken in elkaars rug is het misschien maar beter dat het stel geen contact meer met elkaar heeft.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties