Peter Gillis op het randje van de dood

Show & Tel
Peter Gillis op het randje van de dood
Show & Tel

Peter Gillis op het randje van de dood

Peter Gillis op het randje van de dood

Campinggigant Peter Gillis zit zichtbaar goed in zijn vel. De breuk met Nicolleke van een maand geleden is hem naar eigen zeggen zwaar gevallen. Hij sprak zelfs over een korte rouwperiode. Toch kijkt hij vol vertrouwen naar de toekomst.

Ziekenhuisopname 

Op Instagram laat de Oostappen Groep-baas weten dat hij de respectabele leeftijd van 61 jaar heeft bereikt. Ook blikt hij terug op zijn ziekenhuisopname een jaar geleden, toen hij met een dodelijk lage hartslag met spoed moest worden opgenomen: "Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen. Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag. Een echte wake-up call! Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen."

'We hebben het goed'

Eerder deze week riep hij het al in een interview met PowNed: de campingbaas is al 20 kg afgevallen. Vol trots meldt hij: "Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt. Dit jaar geen groot feest, maar een bescheiden feest met mijn dierbare om even stil te staan bij hoe goed we het samen hebben."

Peter liet eerder weten dat de opnames voor seizoen 10 van Massa is Kassa in volle gang zijn. Vanaf deze datum zijn ze weer op de buis.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties