Peter Gillis spuit alles onder met vriendin Wendy

Show & Tel
Peter Gillis spuit alles onder met vriendin Wendy
© BSR Agency
Show & Tel

Peter Gillis spuit alles onder met vriendin Wendy

Peter Gillis spuit alles onder met vriendin Wendy
© BSR Agency

Van alle negatieve publiciteit lijkt Petertje zich niks aan te trekken. Werkelijk geen haar op zijn glimmende bol die er aan denkt. Liever schenkt hij al zijn aandacht aan zijn nieuwe vriendin Wendy. Dat Nicol ondertussen in een diepe crisis zit wegens de mishandeling laat hem volledig koud. Hij gooit alle foto's van zijn ex bij het oud papier en plakt de hele woonkamer vol met portretjes van Wen.

Vanuit elke hoek in de woonkamer wordt je aangestaard door de ogen van Wendy. Een foto waarop ze poseert in een kort rokje, een foto waarop ze de roze vleeshelm van Gillis kust, hier en daar nog wat kiekjes samen en als klap op de vuurpijl: een beeldschoon portret van haar alleen. Daarnaast staat een tegeltje met de tekst 'Als je geil bent...mag alles!' Het huis van Gillis is onderhand omgebouwd tot een altaar voor zijn ondergetatoëerde godin.

Oude eruit, nieuwe erin

"Ja, vind ik gezellig. Gewoon een fotootje enzo, dat is toch wel een bietje sfeer en beleving,'' vindt Gillis. Als een echte cupido fladdert hij door de kamer met een huisspraytje. "Nou hoppatee, Petertje is aan het spuiten." Wendy zegt dat ze het lekker vindt ruiken. "Zo, nu voel je je wel welkom of niet? Oude eruit, nieuwe erin." Gillis praat over zijn vrouwkes alsof het over een paar teenslippers gaat.

Buikkroelen

Uiteindelijk strijkt Peter naast zijn vriendin neer op de bank. Wendy en haar lange acrylnagels weten exact wat hun te doen staat. Als een spinnende kat rolt Peter zich op zijn rug zodat ze zijn bolle buik kan kroelen. Dit akelige tafereel is meer mensen opgevallen.

Onder de instagrampost reageert iemand: "Kijk haar aaien over z'n pens haha." Iemand anders vindt het walgelijk hoe Gillis zijn nieuwe vriendin loopt te verheerlijken: "Je kan wel stoppen met je anti-Nicolleke campagne. Leer eerst maar eens je klauwen thuishouden!" Er is ook een volger die ondanks alles achter Gillis blijft staan: "Spuit maar lekker onder, Petertje. Gas erop!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties