Peter Gillis zorgt voor verontwaardiging tijdens carnaval: weigerde te betalen!

Show & Tel
Peter Gillis zorgt voor verontwaardiging tijdens carnaval: weigerde te betalen!
Show & Tel

Peter Gillis zorgt voor verontwaardiging tijdens carnaval: weigerde te betalen!

Peter Gillis zorgt voor verontwaardiging tijdens carnaval: weigerde te betalen!

Wat blijkt? Die haarloze zakkenvuller zit bovenop zijn centen als een moederkloek op haar eieren. Niet zo vreemd misschien. Het één na het andere vakantiepark moet op de schop, dus die man moet zijn resterende duiten bewaken met zijn leven. Zo ging Petertje van het weekend carnavallen (als de rasbloed Brabo die hij is), maar weigerde entree aan de deur te betalen. "Ondernemers moeten elkaar steunen!"

Weigerde te betalen!

Dit nieuws werd gelekt na aanleiding van een Instagrampost van vriendin Wendy. Zij plaatste gister een kiekje waarop zij en Peter naast elkaar in de auto zitten en matchende truien dragen. Op die van Wendy staat 'Gold Digger' en op Peters borst pronkt de tekst 'Sugardaddy'. Enorm lachen.

In de reacties vinden mensen het prachtig. Wát een zelfspot heeft dit stel. Maar ene Helmy heeft inside information over de suikervader in kwestie. "Geweldig die zelfspot.....beetje jammer dat Sugardaddy weigerde om 9 euro entree te betalen bij de kroeg in Rijen waar hij carnaval kwam vieren,'' schrijft ze snerend.

BN'er-privilege

Aai, een ondernemer die goed is voor miljoenen, die weigert om bij 'n kroeg in een durpske entree te betalen. Wendy schiet voor haar vent in de bres en reageert: "hahahaha nee hoor mochten zo doorlopen aardig he!" De twee konden dus gebruik maken van een soort BN'er-privilege, maar Helmy vindt het schandalig. "Ja...zo kun je het ook uitleggen,'' schrijft ze onder de verklaring van Wendy.

Ondernemers onder elkaar

Nog iemand mengt zich in de discussie. Zij is van mening dat Petertje prima 9 eurie had kunnen missen, om daarmee de kas van de kroeg te spekken: "Maar jullie als ondernemers onder elkaar zouden toch gewoon kunnen betalen om elkaar te steunen."

Daar wordt verder niet meer op gereageerd. Het is te hopen dat Peter na binnenkomst op zijn minst een rondje heeft gegeven. Maar daar horen we Helmy niet over, dus dat lijkt geen realistisch scenario.

Deze goudgraver heeft dus 's werelds zuinigste suikervader:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties