Peter Gillis zou iemand hebben ontvoerd

Show & Tel
Peter Gillis zou iemand hebben ontvoerd

Peter Gillis zou iemand hebben ontvoerd

Peter Gillis zou iemand hebben ontvoerd

Nadat RoddelPraat-presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos vorige week Peter Gillis betichten van het mishandelen van Nicol en het bedreigen van haar minaar, gaan ze deze week in de uitzending nog een stap verder. De heren presentatoren hebben namelijk aangekondigd dat ze vanavond met een absolute scoop komen.

Peter Gillis ontvoert mensen?

"Dit keer laten we meerdere (!) slachtoffers aan het woord om hun verhaal te doen over de achterlijke, heftige en ernstige situaties waar ze in verkeerden met of door Peter Gillis," meldt RoddelPraat op hun site. De ster van het SBS-programma 'Massa is Kassa' zou iemand hebben ontvoerd, zwaar mishandeld en bestolen. Het betreffende slachtoffer doet daarom vanavond zijn verhaal in het YouTube-programma, wat een explosieve uitzending lijkt te gaan worden.

Einde aan boegbeeld

Volgens RoddelPraat-ster Jan Roos zou dit wel eens het einde van Peter Gillis bij SBS kunnen beteken. Het schijnt dat het programma al langer op de tocht staat, nadat justitie Gillis verdenkt van het mishandelen van zijn vriendin Nicol Kremers. Ook op relationeel gebied zouden er spanningen zijn.

Vanavond om 18:00 horen we hoe de vork precies in de steel zit. Ook RTL Boulevard schijnt aandacht aan de situatie te besteden.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties