Playboymodel Jaimie Vaes verwikkeld in demonisch ritueel

Show & Tel
Playboymodel Jaimie Vaes verwikkeld in demonisch ritueel
Show & Tel

Playboymodel Jaimie Vaes verwikkeld in demonisch ritueel

Playboymodel Jaimie Vaes verwikkeld in demonisch ritueel

Jaimie Vaes (34) doet een beetje eng en betrekt haar volgers bij een morbide ritueel. Op haar Instagram komt er een story voorbij die elke alarmbel doet rinkelen. Even geen Playboy-content of foto's van haar opgespoten bilpartij, maar een sinister tafereel op een kleedje. Wat is hier gaande?

Op Instagram deelt Jaimie een foto waarbij je jezelf wel even achter de oren krabt. Brandende kaarsen, een collectie edelstenen, wierrook en een paar fraaie beeldjes. Verdikkeme, in de gemiddelde horrorfilm zie je gezelligere altaren voorbij komen. Om de beweegredenen van Vaes echt te kunnen doorgronden, is er een snelle analyse nodig van deze toestand.

'Het nieuwe uitgaan'

Een vriendin van Jaimie plaatst de foto van de mysterieuze setting en Vaes deelt deze weer op haar eigen Instagram. "Het nieuwe uitgaan,'' schrijft de vriendin erbij. Even geen privétafel in een nachtclub in Ibiza, maar gewoon een stevig potje ouderwetse hekserij.

Playboymodel Jaimie Vaes verwikkeld in demonisch ritueel

Dodenrijk

Laten we beginnen bij het paardenbeeldje. Een snel onderzoek verraadt de spirituele betekenis hierachter. Vreuger werd het pèrd namelijk geassocieerd met een onderwerelddier. In de Keltische mythologie is het de paardengodin Epona (= grote merrie) die de zielen naar het dodenrijk brengt. Flink luguber dit.

Duistere dromen

Dan de rozenkwarts. Deze uit Madagasker gewonnen edelsteen schijnt goed te werken tegen nachtmerries. Daarnaast brengt deze jongen je in contact met je eigen gevoel en weert hij je tegen de materialistische buitenwereld. Jaimie heeft dus bescherming nodig tegen duistere dromen en haar baldadige koopgedrag.

Technologisch kwaad

Daarnaast zien we een zwarte Toermalijn. Wat kan dit edelgesteente betekenen voor onze Jaimie? Volgens de kenners is de zwarte toermalijn een krachtige beschermer tegen allerlei soorten negatieve energieën (ook mobiele telefoons, computers, etc.). De meid is dus helemaal geweerd tegen het technologisch kwaad.

Waar Jaimie ook mee bezig denkt te zijn, ze kan er beter weer gauw mee stoppen. De bikinifoto's slaan toch een stuk beter aan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties