Prins Harry liegt de hele boel bij elkaar

Show & Tel
Prins Harry liegt de hele boel bij elkaar
© BSR Agency
Show & Tel

Prins Harry liegt de hele boel bij elkaar

Prins Harry liegt de hele boel bij elkaar
© BSR Agency

In zijn biografie Spare beschuldigt Prins Harry (38) zijn stiefmoeder Camilla Parker Bowles (75) van compleet wangedrag. Deze felle uitspraken vallen niet goed in de smaak bij haar kinderen. Haar zoon Tom (48) laat in de podcast 'The News Agents' het achterste van zijn tong zien en ontkracht daarmee de woorden van Harry. Volgens hem liegt de prins over het feit dat zijn moeder alleen maar uit was op de titel van koningin.

Boze stiefmoeder

In het boek Spare omschrijft Harry Camilla als een rivale die bewust verhalen lekte om hem naar beneden te halen en haar eigen ego te strelen. Volgens hem smeedde ze connecties met de Britse pers en was ze bereid om bepaalde informatie door te spelen. Harry vindt haar 'gevaarlijk' en een 'schurk' die alle toeters en bellen uit de kast trok om zelf koningin te kunnen worden. Harry en William zouden zelfs hun vader hebben gesmeekt om niet met Camilla te trouwen omdat ze vreesden voor een 'boze stiefmoeder'.

Camilla is erg gekwetst

Tom springt voor zijn moeder in de verdediging. "Het maakt mij niet uit wat anderen zeggen, het is nooit een doel geweest van haar om koningin te worden. Ze is simpelweg getrouwd met de persoon van wie ze houdt en meer zit er niet achter." Lady Lansdowne, de peetmoeder van de dochter van Camilla, laat in gesprek met 'The Sunday Times' weten dat Camilla erg is geraakt door de opmerkingen van Harry. "Natuurlijk zit het haar dwars, het doet haar pijn. Maar ze probeert zich er niet te veel van aan te trekken. Haar motto is altijd: 'maak er geen groot ding van en dan gaat het vanzelf wel weer weg.'"

Goed, volgens Harry speelde Camilla een doordacht spel om haarzelf het koningshuis in te werken, maar volgens zoon Tom is het pure toeval dat zijn ma verliefd werd op een Britse vorst. Wat denken jullie?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties