Rachel Hazes krijgt eigen soap op SBS 6, testopnames beloven niet veel goeds

Show & Tel
Rachel Hazes krijgt eigen soap op SBS 6, testopnames beloven niet veel goeds
Show & Tel

Rachel Hazes krijgt eigen soap op SBS 6, testopnames beloven niet veel goeds

Rachel Hazes krijgt eigen soap op SBS 6, testopnames beloven niet veel goeds

Rachel Hazes is op het terras van haar nieuwe brasserie betrapt met een heuse cameraploeg. Nu blijkt dat SBS 6 een soap gaat schieten over de meest geduchte weduwe van het land. "Mogelijk toch niet zo leuk."

Nadat haar tragische theetent in Amstelveen nauwelijks bekijks trok, test Rachel nu uit of de standaard in Spanje misschien lager ligt. Ze heeft de brasserie van de kinderen van Peter Beense overgenomen in de badplaats en ultieme tokkietrekpleister: la Carihuela. De zaak is een eerbetoon aan haar overleden man, dus bezoekers kunnen hier smullen van kroketten terwijl de platen van Hazes op repeat staan.

Soap over Rachel

Een Amsterdamse TikTokker liep gisteren toevallig langs de brasserie en spotte Rachel op het terras met een cameraploeg. Deze knaap, genaamd Justin Amsterdam, wilde wel eens weten wat er precies gaande was. Hij nam plaats op het terras om meer te weten te komen. “De reallifesoap wordt uitgezonden op SBS 6, waarschijnlijk in de zomer, maar dat weet ze nog niet zeker”, vertelt hij op TikTok.

Hij vervolgt: “Het gaat over de emigratie van Rachel Hazes naar La Carihuela en de overname van Casa Beense, wat nu wordt gerund door de dochter van Peter Beense. Rachel heeft de zaak overgekocht en gaat dus nu een soort van alle kneepjes van het vak leren om straks de zaak zelf te kunnen runnen.”

Gehaaide Rachel

De mensen die de zaak aan Rachel hebben verkocht, balen een beetje van het mediacircus, heeft Justin vernomen. “Ik hoorde Melanie Beense zeggen dat van haar eigenlijk deze hele show en de filmopnames niet hadden gehoeven, omdat zij er niet zo van is, maar dat ze het doet voor Rachel.”

Waarom wil Rachel het zo graag? “Omdat die het heel erg graag wilde als een soort van boost voor de start van de zaak. Dat is natuurlijk heel slim.”

Veel haters

Op Shownieuws wordt de TikTok meteen onder de loep genomen. "Het lijkt me best leuk,'' zegt mediadeskundige Eline de Ruig. "Het lijkt me wel leuk om te volgen hoe ze die toko daar runt en wie er allemaal langskomt.”

Collega Bart Ettekoven denkt dat er ook best veel haters naar zullen gaan kijken. “Er zijn ook heel veel mensen geen fan van haar en ook die zullen misschien wel willen zien of het beeld dat ze van haar hebben bevestigd wordt.”

Niet leuk genoeg

Guido denkt dat er wel potentie inzit: “Ze is ook echt iemand die van aanpakken weet, echt Rotterdams. Inderdaad, in haar vriendenkring zitten de meest markante types en zeker in La Carihuela. Ook Dries Roelvink en consorten komen daar langs.”

Bart wijst erop dat SBS 6 zich mogelijk nog kan terugtrekken. “Het is niet helemaal zeker, hè? Het kan ook zo zijn… Ze zijn het nu aan het opnemen en voor hetzelfde geld hebben ze dadelijk materiaal en zeggen ze: ‘Het is eigenlijk niet leuk genoeg.’ Dat kan ook nog.”

Bekijk de TikTok met de behind the scenes hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties