Rachel Hazes viert de dood van de 'gecremeerde kroket'

Show & Tel
Rachel Hazes viert de dood van de 'gecremeerde kroket'

Rachel Hazes viert de dood van de 'gecremeerde kroket'

Rachel Hazes viert de dood van de 'gecremeerde kroket'

De rechtbank in Amsterdam was onverbiddelijk: Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen gecremeerde kroket meer noemen. Desondanks is Yvonne niet van plan te stoppen met haar juice-verhalen, terwijl de moeder van Dré laat weten blij te zijn met de uitspraak.

In een reactie op social media schrijft Rachel Hazes: "Zo, laat het voor eens en altijd even duidelijk zijn. Ik ben niet degene geweest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje. Verder begrijp ik best dat je je als BN'er sommige dingen moet laten welgevallen, maar je hoeft ook niet alles te pikken. "

De zonnebankbruine weduwe van Hazes vervolgt: "Sommige uitspraken gaan mij namelijk wel net iets te ver en dan moet je toch even voor jezelf opkomen. De tegenpartij gaf aan in de rechtbank dat je sommige dingen met een korreltje zout moet nemen, omdat het een juicekanaal betreft. Nou, ik vind dus van niet en ik hoop dat ik een voorbeekd ben voor andere mensen die ook zoiets wordt aangedaan door een Yvonne Coldeweijer of andere juice kanalen."

BN'ers noemen Rachel dapper

Heleen van Royen is het helemaal eens met Rachel. In een reactie laat de moeder van Sam van Royen weten: "Terechte uitspraak, gefeliciteerd! Dapper dat je net als @samanthasteenwijk je nek hebt uitgestoken en een kort geding hebt aangespannen. Want ook dat levert helaas veel vervelende reacties op. Maar deze uitspraak ligt er, daar kan niemand omheen."

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties