Realityshow Gordon mogelijk gecanceld: 'Forse tegenvaller voor hem'

Show & Tel
Realityshow Gordon mogelijk gecanceld: 'Forse tegenvaller voor hem'
Show & Tel

Realityshow Gordon mogelijk gecanceld: 'Forse tegenvaller voor hem'

Realityshow Gordon mogelijk gecanceld: 'Forse tegenvaller voor hem'

Gordon was helemaal in zijn sas toen SBS gek genoeg bleek om weer een projectje met hem aan te gaan. Echter wordt deze droom weer net zo rap aan diggelen geslagen: er is geen televisiepersoneel dat met Goor de set op wil. "Het schijnt heel moeilijk te worden."

Geen personeel

Kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp doet een grote openbaring in haar podcast 'Tina's TV update'. “Er is nieuws over Gordon,” vertelt ze. “Toch een tegenvaller. Zoals we weten is hij bezig met het filmen van zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan bij SBS 6, maar er gaan diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te vinden voor het draaien van die soap.”

Teveel realityshows

Ligt dat aan de onvoorspelbare manie waarin Goor geregeld verkeerd of is er iets anders aan de hand? “Dat komt ook natuurlijk omdat het heel druk is met realitysoaps,'' denkt Tina. “En er zijn natuurlijk ook maar zoveel mensen in gespecialiseerd om dit te draaien. We hebben natuurlijk de Meilandjes, de Augurkenkoning, de Bauers, Gerard Joling is bezig met een realitysoap… Er worden dus heel veel realitysoaps gedraaid.” Zo vult ook Peter Gillis nog iedere vrijdag het gehele beeldscherm. “Het schijnt dus heel moeilijk te zijn om personeel voor de realitysoap van Gordon te vinden. En daarom is het nog niet zeker dat die realityserie er komt.''

Forse tegenvaller

Wanneer kunnen we dan gaan smullen van een feestende Gordon op een dek vol opblaaspoppen in Dubai? Volgens Tina in ieder geval niet komende herfst. “Sowieso niet vanaf oktober omdat het langer de tijd nodig heeft om te draaien. Dus dat is toch wel een forse tegenvaller voor Gordon.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties