Rechtszaak van de eeuw: André Hazes wil zijn moeder Rachel frituren

Show & Tel
Rechtszaak van de eeuw: André Hazes wil zijn moeder Rachel frituren
Show & Tel

Rechtszaak van de eeuw: André Hazes wil zijn moeder Rachel frituren

Rechtszaak van de eeuw: André Hazes wil zijn moeder Rachel frituren

André Hazes jr. wil een rechtszaak aanspannen tegen zijn moederlief Rachel Hazes. Als Rachel niet onmiddelijk stopt met het verspreiden van leugens, dan is dat volgens hem de enige oplossing. "Ik accepteer het niet."

Rachel Hazes, de furie die nog een rechtszaak zou beginnen met een kamerplant, die eindelijk een juridisch koekje van eigen deeg krijgt: het zou bijna te mooi zijn om waar te zijn.

Bange Rachel

In een aflevering van realityserie onthult André dat hij zijn manager Ricardo Klaverdijk heeft ontslagen omdat hij zijn rol als begeleider van Rachel niet wilde opgeven. "Ik zat op de bank en toen kreeg ik een appje doorgestuurd over een rechtszaak die mijn moeder had op dat moment."

Tijdens die rechtszaak zei Rachel dat ze in 2016 een spaarrekening heeft omgezet naar een en/en-rekening, met haar oud-zakenpartner Rob Israël. Bij een en/en-rekening zijn alleen transacties mogelijk als beide rekeninghouders hiermee akkoord gaan. Waarom? "Omdat ik bang was dat er een verslaafde zoon voor mijn deur zou staan. Dus het was als bescherming."

Bedreigd

Hiermee zegt Rachel in feite dat ze bang was dat André haar zou dwingen om geld over te maken, en dat zou dan dus niet kunnen zonder toestemming van Rob. In diezelfde zaak zei Rachel ook dat ze begeleiding van crimineel Klaas Otto wilde inhuren om die reden. "Ik zat toen in een moeilijke fase met mijn zoon en had het gevoel dat ik begeleiding kon gebruiken."

In zijn docuserie reageert André woedend: "Dat was 2016, het jaar dat mijn zoon geboren werd. Toen was ik nog niet verslaafd. Met andere woorden: in 2016 voelde zij zich bedreigd door mij, waardoor zij zo’n man in dienst moest nemen. Ja, dat vind ik echt f*cking heftig in een rechtszaal. Vooral omdat het niet waar is, snap je?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties