Reden schorsing Joost Klein bekend

Show & Tel
Reden schorsing Joost Klein bekend
Show & Tel

Reden schorsing Joost Klein bekend

Reden schorsing Joost Klein bekend

Heel Songfestival-kijkend Nederland zit met de handen in het haar. Hun vertegenwoordiger, Europapa-bink Joost Klein, is compleet van het toneel verdwenen en niemand weet wanneer hij terugkomt en óf hij überhaupt terugkomt. Er wordt massaal verkondigd dat zich een 'incident' heeft voorgedaan achter de schermen. Maar wat dan precies?

Gisteren gaf Boulevard-verslaggever Aran Bade een tipje van de sluier op X. Hij had vernomen dat het mogelijk om een 'fysieke confrontatie' gaat tussen Joost en een fotograaf. Vanuit daar is de geruchtenmolen verder gaan draaien. Een Israëlische fotograaf zou een misplaatste opmerking hebben gemaakt over de wijlen vader van Joost, waarna Klein fysiek zou zijn geworden. Allemaal nog slechts aannames.

Bedreiging

Maar deze ochtend komt er meer duidelijk. Volgens bronnen heeft Joost een Songfestival-medewerker bedreigt. Wat er precies is gezegd, is echter nog een mysterie. Zo meldt het AD dat de politie verder niks los wil laten. "Volgens woordvoerster Evelina Olsson is het onderzoek afgerond en is het dossier nu naar de openbaar aanklager,'' luidt het.

'Trust the process'

Langzaam maar zeker komt de waarheid aan het licht. Of is het allemaal niet wat het lijkt? Drie dagen geleden deed Joost namelijk een opvallende post op Instagram. Daarbij plaatste hij een foto van een poster waarop staat: 'BREAKING NEWS: Bookmakers do not want you to vote for him.' Bookmakers is een term voor 'iemand die het mogelijk maakt om te wedden (gokken) op de uitslag van een wedstrijd, toernooi of gebeurtenis.' Bij de foto van deze opmerkelijke poster schrijft Joost het volgende: "Trust the process."

Gezien de huidige omstandigheden lijkt deze post nu een stuk minder onschuldig. Iemand reageert dan ook onder deze foto: "Ik vertrouw nog steeds op het process maar w*f is er gaande???"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties