René van der Gijp deelt ultieme tip voor een extra lange wip

Show & Tel
René van der Gijp deelt ultieme tip voor een extra lange wip
Show & Tel

René van der Gijp deelt ultieme tip voor een extra lange wip

René van der Gijp deelt ultieme tip voor een extra lange wip

De mannen van Vandaag Inside doen niks liever dan puberaal giechelen om ondeugende onderwerpjes. zo is het wederom raak in de uitzending toen het onderwerp seks wordt aangeboord. Zo komt de vlijmscherpe René van der Gijp zelfs met een ultieme strategie voor een langdurige geslachtsdaad.

70-plussers gaan hard

Seksuologe Eveline is ook weer van de partij. Zij weet te vertellen dat de 70-plussers vaker het matras testen dan de jonkies tussen de 16 en de 25. Er is dus hoop voor het verjaarde gespuis aan de Vandaag Inside-tafel. "Ze zijn zelfverzekerder, tevredener, weten wat ze willen, nemen lekker de tijd,'' omschrijft Eveline de voordelen van ketsen met een senior.

Een blowtje en twee whiskey

Vervolgens wordt Johan Derksen gevraagd wat zijn recordtijd is. Hij weet de vraag klakkeloos af te wimpelen. "Hij heeft een geheim recept, wat je voor een wip moet eten,'' wijst hij naar het gebrilde sekssymbool. Van der Gijp neemt het van hem over. Hij vertelt dat hij ooit een lezing moest geven in Groningen. "En dat was een bedrijf met een vrouwelijke directeur." Ook wel bekend als een directrice. "Ik was met een vriendin en ik had een blowtje genomen met een of twee, drie wiskeytjes. Ik denk twee."

Rambo van der Gijp

Vervolgens is René van bil gegaan. Er wordt hem nog gevraagd of het met de vrouwelijk directeur was of de vriendin. Gijpie praat er overheen. "Daar kwam geen eind aan. Ik ben om twee uur begonnen en was om kwart over vijf nog bezig,'' kokketeert hij zijn uithoudingsvermogen. "De volgende dag zat ik naast die directrice aan het ontbijt, die dacht gewoon dat ik Rambo was."

Dan wordt duidelijk dat hij geen DNA heeft uitgewisseld met de directrice. Zij lag wel een kamertje ernaast en heeft de urenlange sessie moeten aanhoren. Tip van de week dus voor alle one minute men: een blowtje en een paar glazen Jack Daniels.

Bekijk het fragment hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties