Rico Verhoeven onthult zijn gewicht

Show & Tel
Rico Verhoeven onthult zijn gewicht
Show & Tel

Rico Verhoeven onthult zijn gewicht

Rico Verhoeven onthult zijn gewicht

Na een twee jaar durende pauze is Rico Verhoeven terug in de ring. Op 4 november zal de zwaargewicht kampioen van Glory zijn titel verdedigen tegen Tariq Osaro in het Gelredome in Arnhem. Hiervoor moet hij natuurlijk hard terug in shape komen, en op zijn Social media houdt de kickbokser ons op de hoogte van zijn vooruitgang. Dit keer durft hij zonder shirt te verschijnen, en ons zelfs de getallen op zijn weegschaal te laten zien.

Nieuwe sixpack

Rico begint de video: 'Ik ben net klaar met trainen en het is tijd voor een nieuwe progressievideo, en ja, ik voel me zelfverzekerd genoeg om een progressievideo zonder shirt te maken'. In het spiegelbeeld zien we de nieuwe ontpoppende sixpack van Rico, die hij maar al te trots laat zien.

Gewicht

Hij vervolgt: 'De buik is dus een beetje groter dan de afgelopen jaren, maar dat is niet erg. Laten we eens kijken hoeveel vooruitgang we boeken'. Hier wordt zelfs ingezoomd op de weegschaal, waar het getal 125,5 kilo ons toeknippert. Een stukje zwaarder dan voorheen dus; RIco woog voorheen ongeveer 119 kilo. Hij gaat verder: 'Dus ik ga eerlijk zijn, ik ben best tevreden met het gewicht. Dus ik weet dat het lichaam een beetje groter is, ik ben een beetje zwaarder, nu is het gewoon de laatste acht weken dat ik me wil focussen op snel zijn en licht zijn. Zoals ik was op een lichter gewicht. Dus dat is het belangrijkste voor mij op dit moment'.

Belangrijke boodschap

Hij sluit af met een belangrijke boodschap: 'En vergeet niet om vanavond af te stemmen, want vanavond zien we Badr Hari tegen James McSweeney. Ik ben benieuwd wie er aan het eind van het jaar meedoet aan het toernooi. Wat denk jij? Laat me je keuze weten en natuurlijk hebben we nog veel meer gevechten om naar te kijken, dus blijf kijken!'

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties