Rob de Nijs ligt op sterven: 'Leven met de dag'

Show & Tel
Rob de Nijs ligt op sterven: 'Leven met de dag'
Show & Tel

Rob de Nijs ligt op sterven: 'Leven met de dag'

Rob de Nijs ligt op sterven: 'Leven met de dag'

Eerder dit jaar kreeg de familie van de bekende zanger een schok te verwerken toen ze dachten dat ze afscheid moesten nemen. Robbert, de zoon van de zanger, beschrijft dit moment als zeer emotioneel. Overmand door gevoelens wist hij niet goed wat hij moest zeggen toen hij de kamer van zijn vader binnenstapte. Een eenvoudig 'Ik hou van je' was het enige dat hij kon fluisteren.

Vechtlust

Hoewel de familie zich bewust is van de zorgelijke gezondheidstoestand van de zanger, benadrukt Robbert dat zijn vader niet op wil geven. Zelfs in de moeilijkste momenten wilde de zanger blijven vechten. Robbert legt aan weekblad Privé uit dat je je nooit echt kunt voorbereiden op zulke situaties, ze ontstaan gewoon en zijn er plotseling.

Mentaal sterk

Robbert benadrukt dat zijn vader mentaal nog steeds sterk is. Echter, fysiek wordt het steeds moeilijker voor hem. Dagelijkse activiteiten, zoals een stukje lopen met een rollator, zijn niet meer mogelijk. Desondanks blijft de familie hoopvol en leert om te gaan met deze veranderende situatie.

'Elke dag is een geschenk voor Rob de Nijs'

Dankzij nieuwe medische behandelingen is er enige stabiliteit in de gezondheid van de zanger. Robbert en zijn familie koesteren elke dag dat ze nog met hem kunnen doorbrengen. Na het afscheid dat uiteindelijk geen definitief afscheid bleek te zijn, beschouwt de familie elke dag als een cadeau.

Onvermijdelijk

Het was een enorme opluchting voor Robbert en de rest van het gezin toen ze hoorden dat de zanger weer uit de gevarenzone was. Ze zijn dankbaar voor de extra tijd die ze nog met hem hebben. Robbert voegt eraan toe dat ze zich op een bepaalde manier hebben voorbereid op het einde, maar zijn vader is er nog en ze blijven hopen op meer goede dagen samen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties