Roy Donders beschuldigd van misbruik: 'Had hem gedwongen'

Show & Tel
Roy Donders beschuldigd van misbruik: 'Had hem gedwongen'
Show & Tel

Roy Donders beschuldigd van misbruik: 'Had hem gedwongen'

Roy Donders beschuldigd van misbruik: 'Had hem gedwongen'

Roy Donders heeft zojuist zijn langverwachte biografie gelanceerd, speciaal voor degenen die geïnteresseerd zijn in de nederlaag van zijn badjassenimperium en zijn 'bekering' van homofiel tot heteroseksuele metroman. In dit boek doet hij tevens ook een ondeugende onthulling. "Had hem gedwongen."

Tegenwoordig is Roy van de vrouwtjes. Maar voordat hij zichzelf terug in de kast vouwde en zijn vriendin Michelle met jong schopte, wierp Royke zijn hengeltje nog in de mannenvijver. En daarbij bleven hetero mannen niet bespaard, zo blijkt uit een expliciet verhaal uit zijn biografie 'Gewoon Royke'. Zo heeft Royke gewoon de vriend van zijn beste vriendin uit elkaar getrokken.

Vriend van beste vriendin

In een relatie zijn er altijd kapers op de kust. Maar waar je normaliter vreest voor een concurrerend vrouwspersoon, blijkt dat je vriend ook kan vallen voor een geparfumeerde volkszanger met Turkse kronen. Dit overkwam Jowena, de beste vriendin van Roy. In de biografie omschrijft Donders hoe zij haar vriend op straat had gezet na een vreselijke ruzie. Roy had medelijden met deze knaap en bood hem daarom onderdak. Die nacht is het compleet uit de hand gelopen.

Gedwongen

“Er is het een en ander tussen ons gebeurd”, vertelt Roy. “Een beetje voelen, trekken, zoenen, dat soort dingen.” De dag erna had Donders ineens spijt, hij wilde zijn beste vriendin natuurlijk niet hierdoor verliezen. “Toen we de volgende dag wakker werden, zei ik: ‘Het is niet echt slim wat we hebben gedaan, dat hadden we beter niet kunnen doen''', schrijft hij. “Hij reageerde boos. Hij zei dat ik hem gedwongen had. Hij wilde zijn relatie natuurlijk redden”, aldus Roy. Gelukkig waaide deze storm over en zijn Donders en Jowena nog steeds goede vrienden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties