Roy Donders compleet toegetakeld na heftige ingreep

Show & Tel
Roy Donders compleet toegetakeld na heftige ingreep
Show & Tel

Roy Donders compleet toegetakeld na heftige ingreep

Roy Donders compleet toegetakeld na heftige ingreep

Roy Donders (32) ziet zichzelf eigenlijk als een verbouwing die nooit af is. Op zijn 18e begon hij al met klussen: zijn gele bijtspijkers maakten plaats voor een set spierwitte facings. Vijf jaar later volgde een onvermijdelijke voorhoofdlift, kinliposuctie en een full body liposuctie. Na de baardtransplantatie a la George Michael dachten we heel even dat ons Royke was gekalmeerd. Maar niks blijkt minder waar: samen met zijn vriendin Michelle heeft hij nu zijn ogen laten liften.

Twee voor de prijs van één

In een nieuwe video op YouTube geeft Donders een kijkje in zijn leven als kersverse vader en de alledaagse bijkomstigheden. Hij verschijnt in zijn befaamde badjas met een stel blauwe, dichtgeplakte ogen. Je zou even denken dat hij ten prooi is gevallen aan de lokale tasjesdief. Gelukkig komt hij met een goede verklaring: "Voor iedereen die nu schrikt: ik heb een oogcorrectie gehad." Op de achtergrond komt ook vriendin Michelle in beeld met dezelfde paar beurse pingpongballen. "En Michelle heeft ook een ooglidcorrectie gehad. We dacht: twee voor de prijs één!"

Een logische stap

Prins Huispak vindt het zelf een logische zet. Hun dochtertje is pas net geboren en haar valt het niet op dat papa en mama erbij lopen als een stel kooivechters. "We dachten we doen het nu maar. Nu zijn we toch veel binnen vanwege de kleine en krijgt ze het nog niet zo mee,'' verklaart Donders. Hij ligt in ieder geval goed in de lappenmand, want buiten zijn omhoog getrokken oogleden heeft hij ook zijn nek en 'schouwers' verrekt.

Eigen kliniek

Als je zoveel aan jezelf laat sleutelen als Roy, loopt dat op een gegeven moment natuurlijk flink in de papieren. Voor dat geld kun je net zo goed zelf een cursus volgen en een eigen praktijk openen. Dat is precies wat Donders daarom gedaan heeft. Mocht je ook voor een nieuwe look willen gaan, kun je je hier door de legende zelf laten opensnijden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties