Roy Donders is wanhopig en zakt opnieuw in vraagprijs huis

Show & Tel
Roy Donders is wanhopig en zakt opnieuw in vraagprijs huis
Show & Tel

Roy Donders is wanhopig en zakt opnieuw in vraagprijs huis

Roy Donders is wanhopig en zakt opnieuw in vraagprijs huis

Roy Donders, die vooral bekend is van het televisieprogramma Roy Donders: Stylist van het Zuiden, heeft zijn huis te koop staan, maar dit loopt nog niet zo lekker. Daarom besloot de stilist toch even drastische maatregelen te nemen.

Verrassend

In het RTL 4-programma Gypsy Girls was Donders voor het eerst te zien als stilist op de Nederlandse televisie. Dit liep zo goed dat hij eind 2013 een contract voor zijn eigen programma op de kop tikte. Hierna heeft Roy meerdere gastoptredens gehad bij programma's als Ik hou van Holland en Stelletje pottenbakkers. De Brabander verraste heel Nederland zelfs door in 2019 mee te doen aan survival programma Expeditie Robinson, waar hij als zesde afviel en eindigde op de 15e plaats.

Drastische maatregelen

Met zulke successen zou je verwachten dat de gemiddelde Hollander staat te popelen om het huis van de befaamde Roy over te mogen kopen. Maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk als verwacht: Roy's huis staat al drie jaar te koop, zonder schot in de zaak. Daarom heeft de stilist besloten de vraagprijs van zijn stekkie voor de tweede keer drastisch omlaag te gooien.

Meer dan halve ton gezakt

Zijn huis stond oorspronkelijk te koop voor 550 000 euro, en is een paar maanden geleden gezakt in vraagprijs naar 499 000 euro. Maar dit hielp helaas totaal niet: Roy kreeg het huis nog steeds niet verkocht. Daarom is hij inmiddels gezakt naar een vraagprijs van 485.000 duizend. Blijkbaar kocht de stilist de woning zelf in 2016 voor ongeveer 235.000 euro en liet hier een hypotheek opzetten voor zo'n 325.000. Hij zal er zelfs met de nieuwe vraagprijs dus een lekkere winst op maken. Of het huis iedereens smaak is, is ook een tweede: het marmer en kitsch vliegt je om de oren als je de foto's bekijkt. Wie nieuwsgierig is naar zijn optrekje, kan HIER de advertentie bezoeken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties