Sander Schimmelpenninck bedenkt naam voor zijn pasgeboren kakkerbaby

Show & Tel
Sander Schimmelpenninck bedenkt naam voor zijn pasgeboren kakkerbaby
Show & Tel

Sander Schimmelpenninck bedenkt naam voor zijn pasgeboren kakkerbaby

Sander Schimmelpenninck bedenkt naam voor zijn pasgeboren kakkerbaby

Gerespecteerd grondlegger van de kakkercommunity Sander Schimmelpenninck (39) is gister voor de eerste keer vader geworden. Zijn Zweedse vriendin Lotta is bevallen van een dochtertje. Dit maakte Sander bekend via een feestelijke foto vanuit het ziekenhuis. Het geslacht heeft het stel tijdens de zwangerschap al gedeeld, maar de naam is tot op heden opbekend gebleven. Toch kunnen we alvast gaan gissen.

In zijn podcast de Zelfspodcast, die hij maakt met goede vriend Jaap, behandeld hij mogelijke babynamen. Daarin onthult hij dat Lotta een 'heel sterk' idee heeft. "Haar grootmoeder heeft een naam en die wil ze graag doorgeven." Hoe deze grootmoe heet, blijft onbesproken. Evenals wat Sander er überhaupt van vindt. "Ik heb zelf geen mening. Ik ben buigzaam als een riet,'' grapt hij.

Gekaapt door mijn neef

Dan haalt Schimmelpenninck zijn eigen voorouders erbij. "Mijn grootmoeder heet Agnes, vind ik een mooie klassieke naam. Maar mijn neef heeft die al gekaapt." Dat is maar goed ook. "Het klinkt een beetje streng. Wij komen uit kakfamilie's. De oudste die als eerste kinderen krijgt gaan er met alle familienamen vandoor, dus ik heb de laatste keus."

Thierry Baudet

Jaap heeft hoogstpersoonlijk een lijstje met babynamen samengesteld om Sander te inspireren."Oké, de A hebben we gehad. Wat denk je van Bo?,'' vraagt hij. De Schimmelvorst zegt meteen geen unisex naam te willen.

"Davide,'' gooit Jaap een balletje op. "Die vriendin van Thierry Baudet." Dat ziet Sander wel zitten."Vind Thierry overigens ook niet verkeerd,'' zegt hij.

Hockeymeisje

Schimmelpenninck geeft de voorkeur aan iets internationaals, omdat de draagster van zijn elitebaby een Zweedse is. Preferabel een 'keurig Goois kakkernaampje'. Jaap gaat ondertussen door met zijn lijstje: "Fleur?" Dat vindt Sander wel iets hebben. "Fantastische hockeymeisjesnaam. Hockeyfeestjes...,'' mijmert hij terug aan een goede oude tijd.

Aan opties dus geen gebrek. "Het wordt sowieso mijn achternaam,'' besluit Sander luid en duidelijk. Zou dus zomaar een Fleur Davide Thierry Schimmelpenninck kunnen worden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties