Rick Brandsteder opgenomen

Show & Tel
Rick Brandsteder opgenomen

Rick Brandsteder opgenomen

Rick Brandsteder opgenomen

De presentator van Temptation Island heeft toegegeven aan zijn verslaving. Zijn management laat aan Shownieuws weten dat hij is opgenomen in een afkickkliniek.

Vodka

Geruchten over het drankprobleem van Rick Brandsteder (38) doen al langer de ronde nadat rodelkoningin Yvonne Coldewijer in augustus videobeelden online plaatste waarin te zien was hoe de presentator door de vertrekhal van een vliegveld zwalkt. Alsof 'ie drie dagen had doorgehaald. Ook meldde Coldewijer dat hij in het vliegtuig een fles vodka uit zijn zak liet vallen toen hij naar het toilet liep.

Trots

Zijn management wil niet zeggen om welke reden Brandsteder in de afkickkliniek zit, maar dat laat zich natuurlijk raden: "Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten."

Zoenend gespot met Nicolette Kluijver

Onlangs kwamen er eveneens beelden naar buiten van Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver zoenend in een restaurant in Amsterdam. Iets dat de geruchten over een relatie tussen de twee alleen maar voedde

 
 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties