Steven Brunswijk slaat dochter 'tot huilens toe'

Show & Tel
Steven Brunswijk slaat dochter 'tot huilens toe'

Steven Brunswijk slaat dochter 'tot huilens toe'

Steven Brunswijk slaat dochter 'tot huilens toe'

Cabaretier Steven Brunswijk doet een hoop stof opwaaien met een aantal rabiate uitspraken. Aan damesblad Vriendin vertelt hij over de hardhandige opvoeding die hij zelf kreeg en in mindere mate doorgeeft aan zijn drie kinderen.

Harde opvooeding

Brunswijk, die bekend werd onder zijn zelfgekozen koosnaam Brabon*ger, heeft met zijn vrouw Ayla twee kinderen, daarnaast heeft hij nog een koter uit een eerdere relatie. Kinderen die worden onderworpen aan een harde opvoeding, zo zegt hij zelf.

Geslagen met lattenbodems

Steven vertelt: "Zelf was ik als de dood voor de klappen van mijn moeder. Ik kreeg klappen met flessen frisdrank, met lattenbodems, met van alles." Zelf past hij dat niet toe bij zijn eigen nakomelingen: "Tablet afpakken en ga maar op de gang staan, of dreigen dat ze niet met vriendjes en vriendinnetjes mogen afspreken als ze niet gaan slapen."

Klappen

Opmerkelijk genoeg slaat hij ze wel tijdens het stoeien: "Dat doe ik heel bewust. Als ze dan ruzie hebben op school, stelt dat niet zo veel voor. Vooral met mijn zoon ga ik best ver. Ik stomp hem best hard, maar ik zie dat hij tegen steeds hardere klappen kan. Hij wordt er sterk en hard van."

Dochter

Zijn kleine meid ontkomt eveneens niet aan de harde hand van Brunswijk, want die moet van de cabaretier ook sterker worden: "Ook mijn jongste dochter stomp ik soms tot huilens toe." Het gaat volgens de Brabander echter niet zo hard dat ze blauwe plekken oplopen, wat toch weer een kleine geruststelling is.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties