Stroopwafelbakker en bejaarde-coach doen paringsdans in Lang Leve de Liefde

Show & Tel
Stroopwafelbakker en bejaarde-coach doen paringsdans in Lang Leve de Liefde
Show & Tel

Stroopwafelbakker en bejaarde-coach doen paringsdans in Lang Leve de Liefde

Stroopwafelbakker en bejaarde-coach doen paringsdans in Lang Leve de Liefde

Erik heeft in het dagelijks leven nog geen vrouw kunnen veroveren met zijn kleffe stroopkoeken, maar dat weerhoudt hem er niet van het tijdens Lang Leve de Liefde nog een laatste kans te geven. Zo wacht hij glunderend vanachter de bakkerskraam zijn date Colinda op. Hopelijk kan zij een rollenspel met een bink in kokskostuum wel waarderen.

Colinda vertelt in haar introductie dat haar speurtocht naar liefde niet van een leien dakje gaat. Zo heeft ze talloze datingssites uitgespeeld, is ze op single reis geweest, verloor ze zichzelf in speeddates en dineerde ze met een vreemde in het donker. Het is een wonder dat deze vrouw elke dag nog de kracht vindt om op te staan. Gelukkig voor de kijkers laat ze zich niet gauw uit het veld slaan en stuurt haar innerlijke kompas haar recht in de armen van wafelbakker Erik.

Vuurtje aanwakkeren

Waarom het zowel Erik als Colinda nog niet gelukt is om te settelen is een raadsel. Beiden blijken ze namelijk meesters in de verleiding. Terwijl Erik staat te bakken komt Colinda binnen met haar liefdesoffer: een blok hakhout. Mentaal leeft deze vrouw nog in het tijdperk van de jagers en verzamelaars. "Ik hoop dat jij het vuurtje in mij kan aanwakkeren,'' zegt ze terwijl ze de boomstam overhandigt. De wafels die ondertussen aanbranden zijn het onverbiddelijke bewijs dat Erik capabel genoeg is om vuurtjes te stichten.

Cardio voor bejaarden

Erik heeft Colinda proberen in te palmen met zijn lauwe druipkoeken. Nu is het aan haar om te laten zien wat ze in huis heeft. "Ik heb een cursus, eh, opleiding 'bewegen voor ouderen' gedaan." Ze besluit direct de gewrichten van haar date op de proef te stellen. "Rechtzitten op je stoel,'' commandeert ze. Ze begint vanaf de bank haar knietjes te heffen. "Dan is het links uitstappen, rechts uitstappen." Er worden steeds meer pasjes aan de choreografie toegevoegd. Erik houdt het nauwelijks bij. Zo'n dominant ding als Colinda heeft geen tijd voor pauzes: "En klappen!" Haar kwaadaardige lach vult de kamer. "We gaan de handen wisselen!" De stroopfanaat ziet het niet meer zitten. De geflopte paringsdans bekijk je hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties