Studenten UvA halen keihard uit naar prinses Amalia

Show & Tel
Studenten UvA halen keihard uit naar prinses Amalia

Studenten UvA halen keihard uit naar prinses Amalia

Studenten UvA halen keihard uit naar prinses Amalia

Het leven van prinses Amalia staat compleet op de kop sinds ze vorig jaar haar vers ingerichte (en beveiligde) studentenhuis in Amsterdam moest verlaten. Door dreiging uit de georganiseerde misdaad zat ze 'vast' op Paleis Huis ten Bosch, waardoor ze haar medestudenten ook steeds minder ziet.

Lessen gemist

Haar studiegenoten op de Universiteit van Amsterdam zouden daar flink over klagen, want ze is bijna alleen maar in het buitenland te vinden. Onlangs ging ze twee weken op werkbezoek naar het Caribisch gebied, waardoor ze aardig wat lessen heeft gemist. Ook is ze recent voor de tweede keer met haar moeder in Madrid geweest voor een shopping spree.

Klagende klasgenoten

De Spaanse krant El Confidencial tekent op dat veel medestudenten kritisch zijn over de vele afwezigheid van de prinses. "Sommige van haar klasgenoten klaagden zelfs dat de prinses schooldagen had mogen overslaan om de Caribische tour te voltooien," aldus de krant.

Moeilijk

Amalia gaf op een van de eilanden laatst toe dat ze het moeilijk heeft met de bedreigingen: "Ik ga er heel eerlijk in zijn, dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb. Ik mis het normale leven, het leven van een student, het door de straten lopen, naar een winkel kunnen gaan."

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties