Sylvie Meis en Wim Beelen op huizenjacht met dít gestoorde budget

Show & Tel
Sylvie Meis en Wim Beelen op huizenjacht met dít gestoorde budget
Show & Tel

Sylvie Meis en Wim Beelen op huizenjacht met dít gestoorde budget

Sylvie Meis en Wim Beelen op huizenjacht met dít gestoorde budget

Sylvie Meis en haar laatste aanwinst Wim Beelen zijn volop samenwoonplannen aan het smeden. Schijnbaar gaat zo'n project niet van een leien dakkie, want mevrouw heeft nogal wat strenge eisen. Zo is ze spontaan allergisch geworden voor Ikea-kasten, hetgeen waar haar eigen appartement in Hamburg vol mee staat. "Dat wil ze niet meer!"

Inmiddels zijn we bekend met de nieuwe liefde van Sylvie Meis: afvalverwerkingsgigant Wim Beelen. Blijkbaar neemt Sylvie de zoveelste vent net zo serieus als zijn 15 voorgangers, want ze is met ernstige spoed op zoek naar een appartement om samen in te vertoeven.

3 à 4 miljoen

Momenteel resideert de blondine nog in een luxueus huurappartement in het Duitse Hamburg. Of ze deze gaat behouden is onduidelijk. Zij en Wim hopen nu een statige penthouse in Amsterdam te kunnen bemachtigen. "Een beetje 3 à 4 miljoen plus, bijvoorbeeld in Amsterdam-Zuid, hebben we ons laten vertellen”, zegt mediagoeroe Bart Ettekoven.

Te kort samen

Lopen ze niet te hard van stapel? “Ze schijnen echt wel het een en ander bezocht te hebben, dus Sylvie laat er geen gras over groeien. Als we even gaan tellen: ze hebben elkaar natuurlijk begin september leren kennen. Dat is vier maanden en daarvan heeft ze nog drie weken in Griekenland gezeten voor de opnames van Love Island.”

Sylvie is ook nog een week op de Malediven geweest. “Dus daar kun je dus een maand van af trekken. Daarnaast heeft ze ook nog wat werk in Duitsland, dus ik denk dat ze elkaar netto twee maanden kennen, maar ja, het is wel des Sylvies…”

Geen Ikea!!!

Meis verwacht dat Wim diep in de buidel gaat tasten voor hun liefdesnestje. Bart: “Ze zijn in elk geval dus in het duurdere segment aan het kijken. Ze schijnt wel behoorlijk wat noten op haar zang te hebben, want ze schijnt een dure kast te willen enzo, want in haar oude appartement, haar huurappartement in Hamburg, daar staan – met alle respect – de PAX-kasten van Ikea.”

Haar tassencollectie ter waarde van 800.000 piek, stond bij Syl thuis dus gewoon op een aantal IKEA-plankjes. Maar dát wil ze volgens Bart dus niet meer. Volgens hem heeft ze daarom al contact gezocht met een ambachtelijke meubelmaker.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties