Tim Hofman onder vuur: 'Twee keer beschoten'

Show & Tel
Tim Hofman onder vuur: 'Twee keer beschoten'
Show & Tel

Tim Hofman onder vuur: 'Twee keer beschoten'

Tim Hofman onder vuur: 'Twee keer beschoten'

Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek van Drs. Samana. Deze horrorprikker zou namelijk aan de lopende band de smikkels van haar patiënten verminken. Gek genoeg werden twee van haar vestigingen een paar dagen na de uitzending opeens beschoten. "Dit krijg je ervan!"

In de BOOS-uitzending spreekt Tim Hofman maar liefst zeven patiënten die nadelige gevolgen ervaren van hun behandeling. Een paar dagen nadat deze aflevering online kwam, zijn twee klinieken beschoten. Velen zijn er nu van overtuigt dat dit geen toeval is.

'Spijt ons enorm'

Na de uitzending liet Samana, de eigenaresse van de cosmetische kliniek, al van zich horen. “Drs. Samana Clinics is een transparante organisatie met een passie voor schoonheid en een hart voor onze cliënten, en om die reden voelen wij ons genoodzaakt om hierop in detail te reageren”, schreef ze. “Als team dat zich dagelijks inzet om mensen een verjongd, fris en mooi gevoel over zichzelf te geven, spijt het ons enorm te horen dat we daar in dit geval niet in geslaagd blijken.”

Het incident

Mogelijk kwam de spijt te laat en is er een patiënt op hol geslagen. De politie bevestigt dat cosmetische kliniek Drs. Samana in Utrecht vannacht is beschoten. Er raakte niemand gewond. Het incident wordt verder onderzocht en de politie zoekt momenteel getuigen. De kliniek heeft ook een vestiging in Rotterdam, die kliniek werd afgelopen weekend in de nacht van vrijdag op zaterdag doorzeefd met kogels.

Tim onder vuur 

Tim Hofman deelt het nieuws op de Instagram van BOOS. “We houden jullie op de hoogte”, schrijft Tim bij het heftige bericht. In de reacties onder de post gaan mensen volledig los. Zo linken sommigen de schietpartij aan de publiciteit die Drs. Samana dankzij Tim gekregen heeft.

"Het gevaar van mensen kwaadaardig in de spotlight te zetten,'' schrijft iemand. Een ander: "Tijd om boos te cancellen, hier hebben zij 100% aandeel in gehad. Waarom heeft niemand het hierover." En nog iemand schuift de schuld in Tim zijn schoenen: "Dit hebben jullie mede veroorzaakt boos. Dit is in gang gezet door jullie aflevering. Gaan jullie ook verantwoordelijkheid nemen?"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties