Tim Hofman pakt Andrew Tate keihard aan

Show & Tel
Tim Hofman pakt Andrew Tate keihard aan

Tim Hofman pakt Andrew Tate keihard aan

Tim Hofman pakt Andrew Tate keihard aan

BNNVARA-presentator Tim Hofman is geen fan van influencer en Bugatti-connaisseur Andrew Tate (zijn broer Rijk evenmin). In een interview met Cutbeans laat hij duidelijk weten hoe hij over de voormalig kickbokskampioen denkt.

Keuzes

Op de vraag hoe hij naar Andrew Tate kijkt, omdat die volgens de interviewer inzet op traditionele genderrollen, antwoord Tim: "Ja, hij is een hele bange man. Ik vind sowieso die manier van kijken naar wat een man moet zijn en wie een vrouw moet zijn, en dat dat de enige twee keuzes zijn, ik vind dat heel bang."

Paniek

Hofman vervolgt: "Een vrouw met een eigen wil, of die een baan wil, of s*ks wil hebben met zoveel mensen als ze wil. Als je daar zo van in paniek raakt, ben je gewoon een heel bange man."

Hard nodig

Niet iedereen is het eens met Tims opmerkingen over masculiniteit. In de comments onder het filmpje zegt iemand: "Zielig dat Tim zijn masculiniteit steeds verder kwijtraakt. Mannen met hun mannenkracht zijn hard nodig in deze steeds meer gestoorde wereld."

Bekijk het interview hieronder:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties