Tv-ster Peter Gillis laat zijn wapen zien

Show & Tel
Tv-ster Peter Gillis laat zijn wapen zien

Tv-ster Peter Gillis laat zijn wapen zien

Tv-ster Peter Gillis laat zijn wapen zien

Het mag geen verrassing heten dat de vakantiehandelaar uit SBS 6-hitshow Massa is Kassa ontzettend trots is op zijn vermogen. Hij mag dan ook graag laten zien dat hij in de Quote 500 staat, en als hij niet dreigt te worden opgenomen in de rijkenlijst, laat hij hoogstpersoonlijk zijn financiën controlen. Toch ontbrak er nog iets aan het succesverhaal van Peter Gillis: een familiewapen.

Familiewapen voor Gillis

De oorsprong van familiewapen gaat terug naar de 12e eeuw, waarin ridders op het slagveld fel gekleurde wapenschilden gebruikten om zichzelf kenbaar te maken. We weten niet of dat intentie van Gillis is met zijn wapen, maar hij vond het hoog tijd worden om zo'n ding te laten ontwerpen voor zijn eigen achternaam. Het kasteel waar hij het op kan plakken heeft Peter immers ook al in bezit.

Proost

In Massa is Kassa was te zien hoe Peter en zijn familie het wapen, waarin de vlag van Brabant en enkele verwijzingen naar het vakantie-imperium zijn opgenomen, in ontvangst nam. Een kunstwerk waar met goedkope bubbels op geproost moest worden.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties