Tweelingzus Jutta Leerdam duikt op met carnaval

Show & Tel
Tweelingzus Jutta Leerdam duikt op met carnaval
Show & Tel

Tweelingzus Jutta Leerdam duikt op met carnaval

Tweelingzus Jutta Leerdam duikt op met carnaval

Het lijkt erop dat Jutta Leerdam concurrentie heeft. Er is tijdens carnaval en mokerhete dame opgedoken die als twee druppels ijswater op de schaatster lijkt. Ze verschijnt in een oranje schaatspakkie vol Jumbo-reclame, met een zweetband om haar koofd en iconische eyeliner rondom haar blauwe kijkers. "Ik dacht echt even dat het Jutta was!"

Tweelingzusters

De meid plaatst een video op TikTok waarin ze haar grandioze kostuum laat zien. In de reacties onder het filmpje zijn mensen massaal in de war. "Ik dacht: huh, hoezo gaat ze als zichzelf?,'' schrijft iemand die dacht dat het om de originele Leerdam ging. De atlete in kwestie heeft de video overigens ook al geliked. Grappig, ze hadden zo tweelingzusters kunnen zijn!

Fameuze achterwerk

Het énige wat de echte Jutta van de replica onderscheidt is het fameuze achterwerk. Zodra de carnavalsversie zich omdraait in de video, weet je als kenner dat je met een vervalsing te maken hebt. De volbloed Jutta slijt dan ook vele uren in de gym om haar toges te trainen, dus dat is bijna onmogelijk te evenaren.

Dessalniettemin een gruwelijk geslaagd kostuum:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties