Uitzending Eva Jinek loopt totaal uit de klauwen

Show & Tel
Uitzending Eva Jinek loopt totaal uit de klauwen
Show & Tel

Uitzending Eva Jinek loopt totaal uit de klauwen

Uitzending Eva Jinek loopt totaal uit de klauwen

Het beloofde een alledaagse uitzending te worden in de studio van Eva Jinek gisteravond, maar niets bleek minder waar: drie mensen uit het publiek sprongen plotsklaps door de studio heen en begonnen te dansen op tafel, recht voor de neus van Eva.

De studio als podium

Een lachende Eva is verrast, maar kan deze actie wel waarderen. Want dit optreden blijkt namelijk te zijn geregisseerd door komiek Peter Pannekoek. Deze zat zelf doodleuk aan tafel een gesprek te voeren met Jinek over zijn nieuwe programma Waarom gaan we niet vaker?, waarin theater wordt verplaatst van het toneel naar een locatie in de echte wereld. A.k.a: alles is een podium. Ditmaal dus ook de studio van Eva Jinek.

Dansen voor Eva

Het onaangekondigde optreden begon vlak nadat Peter aan Eva vroeg: 'Hoe vaak ga jij naar dans?', waarop deze antwoordde: 'Ik denk dat het jaren geleden is geweest'. Voordat ze haar verhaal fatsoenlijk af kon maken, schalde er opeens muziek door de studio en begon er een man te zingen. In het publiek stonden er drie mensen op die begonnen te dansen en zich een weg baanden naar Eva. Deze had uiteindelijk een mevrouw voor haar die even goed haar moves demonstreerde pal bovenop de tafel.

Enthousiast

Of het nou ge-script was of niet, Jinek was razend enthousiast over het hele spektakel. ,'Waanzinnig! Jongens, te gek! Helemaal te gek’, riep ze na het optreden.'Dat wil je toch elke avond?' Iedereen die het fragment heeft gezien kan alleen maar instemmen met Jinek: wie loopt er nu niet warm voor een zwoele dansvoorstelling pal bovenop de tafel. De artiesten bleken uiteindelijk leden van De Dansers: een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten. De choreografie komt uit hun nieuwe voorstelling Hush.

Bekijk de aflevering HIER terug.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties