Steven Kazan zet Eva Jinek compleet voor schut op live televisie

Video
Steven Kazan zet Eva Jinek compleet voor schut op live televisie
Video

Steven Kazan zet Eva Jinek compleet voor schut op live televisie

Steven Kazan zet Eva Jinek compleet voor schut op live televisie

Steven Kazan, de zoon van alom geliefde goochelaar Hans Kazan, heeft Eva Jinek even goed voor schut gezet aan haar bloedeigen tafel. Heel Nederland kon hiervan meegenieten. Dit is niet de eerste keer dat Kazan haar zoiets flikt: een paar maanden geleden was het ook al kassa aan de tafel van Jinek.

Zwarte magie

De familie Kazan is al jarenlang een begrip in de lage landen. Zo was het een ware culturele reset toen het gezin in 2008 meedeed aan televisieprogramma Groeten uit de Rimboe, waar ze in Kenia bij een inheemse stam verbleven. Ook hier werden genoeg goocheltrucs uit de kast getrokken; tot verschrikking van de Kenianen die dachten dat ze een gezin vol zwarte magiërs op bezoek hadden.

Jinek voor paal

Steven Kazan, die ondertussen een griezelige gelijkenis heeft met vader Hans, was deze week te gast bij Jinek, de dagelijkse talkshow van gastvrouw Eva Jinek. Hij kon het toch niet laten om haar een paar keer voor paal te zetten terwijl Jinek hier nietsvermoedend in bleef trappen. Hij deed dit door herhaaldelijk te pretenderen dat hij haar niet verstond. Na een paar keer haar vraag opnieuw gesteld te hebben, begon Eva steeds zorgelijker te kijken, totdat er twee pingpongballen uit Steven's oren werden getoverd.

'Ik praat niet meer met jou'

'Jeetje, gozer, alsjeblieft! Ik kan niet geloven dat je dit doet!' gilt Jinek. Kazan antwoordt hierop dat hij het toch even niet kon laten zijn magische kunsten te vertonen. Maar Eva is genadeloos. 'Ik ga niet meer met jou praten'. Ze probeert nog steun te krijgen van collega's: 'Dave zeg jij er iets van, dat kan toch niet?' Maar Dave vindt het wel lollig, zo'n goocheltrucje. Hierna voelt Jinek zich toch wel eenzaam aan de grote tafel terwijl de ganse studio zich verkneukelt. Volgens haar: 'Ik heb geen vrienden hier aan het einde van de tafel'.

Bekijk hier Steven's grollen:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN