Vandaag inside steekt de draak met Op1 en reconstrueert virale scène

Show & Tel
Vandaag inside steekt de draak met Op1 en reconstrueert virale scène
Show & Tel

Vandaag inside steekt de draak met Op1 en reconstrueert virale scène

Vandaag inside steekt de draak met Op1 en reconstrueert virale scène

Heel Nederland viel over de consternatie bij talkshow Op1 deze week, toen er iemand van het publiek onwel werd in het programma. De presentatoren wisten duidelijk niet wat ze hiermee aan moesten, en gaven de kijkers vervolgens een soort sportverslag van de live gebeurtenissen in de studio.

Live verslag

'Ondertussen is er hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen', aldus Margje Fikse terwijl de arme vrouw bloedend op de grond lag. 'Ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat niet goed. Mevrouw wordt op dit moment weggehaald. Ze moet even geholpen worden. Dit is heel erg vervelend.' Heel het land mocht meegenieten terwijl de zich de scène door stotterde. Mede-presentator Charles Groenhuijsen zat er misschien zelfs nog verdwaalder bij terwijl hij met zijn papieren rommelde.

Vandaag Inside steekt de draak

De presentatoren van Vandaag Inside staken gisteren de draak met dit fragment. De heren doen net of er bij hun ook iemand ligt dood te gaan onder de tafel, en doen daar vrolijk verslag van.

Behoorlijk gênant

Tafelgast Özcan Akyol gaf ook toe dat het niet helemaal in orde was hoe dit was verlopen. 'Kijk. Dat was inderdaad behoorlijk gênant. Het was ook symbolisch voor waarom dat programma niet goed is. Die mensen werken alleen vanuit een draaiboek. Toen dat gebeurde was Charles Groenhuijsen ook aan het zoeken in het draaiboek waar dit zou staan.'

Reacties van publiek

Onder de video van Vandaag Inside leverden de kijkers ook nog even commentaar op de Op1 scène. 'Schandalig en ongemakkelijk om als volwassen vrouw zo kil om te gaan met een gast in je show. Ook gewoon verslag geven en door gaan, echt belachelijk.' Ook zei iemand 'Dit kan echt niet, NPO moet echt excuses bieden over hoe dit aangepakt is. Je geeft die vrouw natuurlijk even aandacht en zet het beeld even op zwart totdat er duidelijkheid is'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties