'Verkrachter' Maxime Meiland ontkent en vertelt: 'Maxime nam zelf initiatief'

Show & Tel
'Verkrachter' Maxime Meiland ontkent en vertelt: 'Maxime nam zelf initiatief'
Show & Tel

'Verkrachter' Maxime Meiland ontkent en vertelt: 'Maxime nam zelf initiatief'

'Verkrachter' Maxime Meiland ontkent en vertelt: 'Maxime nam zelf initiatief'

De man die Maxime Meiland zou hebben verkracht, vertelt nu zíjn kant van het verhaal in gesprek met weekblad Story. Volgens hem wordt hij onterecht afgeschilderd als boeman en heeft de realityster zelf ook aandeel gehad in het 'incident'.

In haar biografie, Maxime. Misbruikt, Ontspoord en Nu... Gelukkig!, schrijft Maxime over een verkrachtig die dertien jaar geleden plaatsvond. De 'ex-bajesklant' die haar zou hebben misbruikt, onthult nu wat er zich volgens hem die avond heeft afgespeeld.

'Geen speld tussen te krijgen'

De man beweert Maxime niet verkracht te hebben en wil daarom zijn stem laten horen in een interview met weekblad Story.“De passages in het boek gaan over mij, daar is geen speld tussen te krijgen”, vertelt hij. “Ik weet nog goed dat ik gebeld werd door een vriend van mij, die ook in het boek wordt genoemd. Hij zei: ‘Maat, je moet even gaat zitten. Ik ga je iets dóórsturen.'”

Fictie

Volgens hem is haar verhaal deels waar, want 'de daad' heeft absoluut plaatsgevonden, maar mét wederzijdse toestemming. “Maar de manier waarop dat in het boek is beschreven is fictie”, zegt hij. “Ik zal vertellen hoe het wél is gegaan. Die avond ontmoette ik Maxime voor het eerst in Noordwijk. We waren toen beiden vijftien jaar oud. Maxime zat naast me op het bankje, we hielden elkaars hand vast en begonnen aan elkaar te zitten.”

Maxime nam initiatief

Later zouden de twee de bosjes in zijn gedoken, waar het er serieus aan toe ging. “Maxime was duidelijk meer ervaren op dat gebied, had meer meegemaakt. Ik had het voor Maxime nog maar één keer eerder gedaan. Maxime nam het initiatief en begon nog meer dingen bij mij te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.” Volgens hem zat hij zelf nog in de ontdekkingsfase en bleek Maxime een deskundige.

'Geen verkrachtingssituatie'

De vrienden met wie ze daar waren, begonnen hen te zoeken. Uiteindelijk werden ze betrapt terwijl Maxime bovenop hem zat. “In haar boek zegt ze niet dat die jongens ons betrapten en met eigen ogen zagen dat het uit vrije wil was. Ze zat bovenop me, dat was geen verkrachtingssituatie.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties