Victor stopt per direct als barman bij First Dates en dít is de reden

Show & Tel
Victor stopt per direct als barman bij First Dates en dít is de reden
Show & Tel

Victor stopt per direct als barman bij First Dates en dít is de reden

Victor stopt per direct als barman bij First Dates en dít is de reden

Mixologist Victor Abeln, je weet wel, die gladde aal met die ijsblauwe doppen achter de bar bij First Dates, zal niet langer de biertjes tappen voor nerveuze heren of martini's schenken voor klamme dames. Maar wat gaat Victor dan wél doen met die schudgrage handjes?

Victor gaat ervandoor

Voorlopig even helemaal niks. Hooguit wat muggen en inheemse insecten van zich afslaan. Hij gaat namelijk op wereldreis. Dit laat hij weten in een video op het TikTok-kanaal van First Dates. Hij gaat naar eigen zeggen 'de dapperere daters' ongelofelijk missen. Bij deze wil hij zijn strikje overdragen aan een ervaren bartender die ook doortastende vragen stelt als: 'Heb je hobby's?' en 'Wat zoek je in een partner?' Dus: kun jij een Spa Blauw van een vodka onderscheiden en zijn jouw knikkers ook zo blauw dat ze recht door ieders ziel boren? Grijp dan nu je kans.

Nieuwe barman

De video op TikTok krijgt enorm veel reacties, zo ook van mensen die een geschikte kandidaat willen aandragen. Zo blijkt uit de talloze reacties dat vrouwen graag Rijk Hofman als de nieuwe barman bij First Dates zien. De grofgebekte YouTuber wordt massaal getagt, maar heeft tot op heden niet gereageerd. De vraag is dan ook of Rijk zin heeft om elke avond 'k*nker veel' cocktails te shaken. Zo ja, dan zouden zijn fans dat in ieder geval 'k*nker chill' vinden.

Vriendin Victor

Door trouwe kijkers van het datingprogramma zal Victor enorm worden gemist. Met zijn looks wist hij een dusdanige populariteit te vergaren, dat hij ooit zijn eigen online datingshow kreeg. Daarbij konden vrouwen zich aanmelden om zijn hart te veroveren. Daar kwam helaas niks uit, maar inmiddels is Victor hartstikke rijk in de liefde met zijn vriendin Renee. Het is onduidelijk of zij meegaat op zijn kruistocht in vlinderstrik.

Toch nog een laatste keer genieten van je favo barman? Bekijk zijn boodschap hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties