Vlogger Snapking opgepakt voor mishandeling (beelden)

Show & Tel
Vlogger Snapking opgepakt voor mishandeling (beelden)
Show & Tel

Vlogger Snapking opgepakt voor mishandeling (beelden)

Vlogger Snapking opgepakt voor mishandeling (beelden)

Tim van Teunenbroek, beter bekend onder de 'artiestennamen' Snapking en DieTim, is aangehouden. In een filmpje dat Roddelpraat geplaatst heeft, is te zien hoe de wilde Teunenbroek een camera tegen de vlakte beukt terwijl hij gearresteerd wordt.

"DieTim aangehouden nadat hij slaat in Amsterdam”, schrijft Roddelpraat bij de beelden op Instagram. In het filmpje is te zien dat Tim ruzie heeft met een stel knapen. Wanneer er een begint te filmen, slaat Snapking de telefoon uit zijn klauwen. "Hij spoort niet!”, roept de jongen.

Celstraf

Het is niet de eerste keer dat Tim is opgepakt. In 2019 ging de vlogger, die toen 22 jaar was, zelfs de cel in vanwege het verspreiden van naaktfoto’s van een minderjarig slachtoffer in 2013 en 2014.

Jeugddetentie

Verder achtte de rechtbank bewezen dat Tim de seks, die hij had met een toen 15-jarig meisje, stiekem filmde. Als ze niet meewerkte aan seksfilmpjes, dreigde hij de beelden openbaar te maken. Eén keer ging ze akkoord, waarna hij de beelden alsnog doorstuurde naar klasgenoten van het slachtoffer en zelfs naar haar familieleden. De vlogger kreeg destijds jeugddetentie omdat hij minderjarig was tijdens het plegen van deze zaken uit 2013 en 2014.

Bekijk hier de beelden van Roddelpraat:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties