Voetbalvrouw Melisa Schaufeli woedend over haar lekkende borstimplantaten

Show & Tel
Voetbalvrouw Melisa Schaufeli woedend over haar lekkende borstimplantaten
Show & Tel

Voetbalvrouw Melisa Schaufeli woedend over haar lekkende borstimplantaten

Voetbalvrouw Melisa Schaufeli woedend over haar lekkende borstimplantaten

Melisa Schaufeli, de vrouw van voetballer Andy van der Meijde, is helemaal over de rooie. Vijf jaar geleden kroop ze onder het mes in de kliniek van de beruchte Diana Gabriels. Helaas ging dit compleet mis en liep ze jarenlang rond met lekkende borstimplantaten. Nu gooit de onkundige heks het medisch dossier van Melisa ongevraagd online en daar vindt Schaufeli wel iets van.

'Flauwvallen op het schoolplein'

Melisa liet vijf jaar geleden borstimplantaten zetten bij de praktijk van Diana Gabriels, die zegt geen dokter te zijn maar een 'medisch adviseur'. "Ik wilde het graag voor mezelf houden en het op een professionele manier oplossen, maar zij gooit alles blijkbaar heel gauw online omdat ze zichzelf in wilt dekken”, steekt Melisa haar verhaal af op Instagram. Volgens haar waren de implantaten ‘spuuglelijk’. "Ze zaten ongeveer in mijn rug”, vertelt ze. "Vijf jaar lang heel ziek geweest. Vijf keer eerste hulp. Door mijn benen zakken, flauwvallen op het schoolplein. Wat blijkt? Implantaat in acht stukken.”

Probeert zichzelf in te dekken

Inmiddels heeft ze de siliconen moordwapens eruit laten halen. "Vervolgens geeft ze natuurlijk weinig gehoor. Mijn dossier heeft ze niet opgestuurd. Ik krijg helemaal geen reactie, zoals gewoonlijk”, vervolgt Melisa.

Diana, die al eerder in programma BOOS verscheen wegens oplichterij, gooit een filmpje online waarin ze haar verhaal doet over de situatie met Schaufeli en hoe je volgens haar de risico's beperkt. Melisa reageert hieronder: "Waarom noem jij mijn naam! Beetje brutaal of probeer je je in te dekken!! Op berichten reageer je niet? Waar is mijn dossier??"

Laat je testen voordat het te laat is

Melisa wilt vrouwen waarschuwen die in ook in het cosmetisch slachthuis van Gabriels zijn geweest. Ze roept iedereen op een echo te laten maken. "Als zij zo graag online wil gooien wat mij is overkomen, zal ik ook mijn verhaal doen. En ik roep iedereen op die bij haar implantaten heeft laten zetten of via haar om je echt te laten testen voor het te laat is.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties