Wat speelt er tussen Olcay Gulsen en haar vriend? Ruud de Wild is 'boos'

Show & Tel
Wat speelt er tussen Olcay  Gulsen en haar vriend? Ruud de Wild is 'boos'
Show & Tel

Wat speelt er tussen Olcay Gulsen en haar vriend? Ruud de Wild is 'boos'

Wat speelt er tussen Olcay  Gulsen en haar vriend? Ruud de Wild is 'boos'

De relatie tussen onderneemster Olcay Gulsen en DJ Ruud de Wild loopt niet al te soepel. Natuurlijk is dat deels te verwijten aan het beneden-vriespunt-libido van Olcay en de minstens zo diep geworstelde seksloosheid van Ruud. Dat eeuwig droogstaan schijnt op lange termijn toch niet al te best voor je humeur. Ruudje is razend. Zo razend dat hij er een totale instagrampost aan wijdt.

'Ik ben een beetje boos'

Ruud doet wel de moeite om bij een onplezierige boodschap, op zijn minst een quasi sexy foto te schieten. Dat helpt om het leed bij het lezen van zijn gezeik iets te verzachten. "Boos. Ik ben een beetje boos op die fles wijn van gisteravond. En een beetje boos op mezelf dat ik het kennelijk nodig vond om na die Bordeaux nog een slaapmutsje te halen in de bar. Ook ben ik boos dat dat een slaapmutsje heet, want in de regel lig je juist wakker van drank." Oké, hij is een beetje teleurgesteld in zijn eigen destructieve manier van dorst lessen.

Nog meer woede

Maar er is meer aan de hand: "Ook Boos dat de zomer grillig was. Jantje lacht Jantje stormt. Boos omdat ik m’n gehuurde step aan heb laten staan en er nu al uren iemand op rijdt op mijn kosten." Voor degene die het hele westelijk halfrond afstept op de kosten van Ruud: chapeau!"Wel grappig dat ik hem/haar/het kon volgen. Gaf me toch een goed gevoel. Maakt me dan ineens weer blij." Maar wat ga je eraan doen? Ga je erop af met 'n bus pepperspray of blijf je je volgers vervelen met melodramatische Instagram captions?

Geen uitlaatklep

"Ik heb al te langbgeen uitlaatklep…… dat is het. Gelukkig morgen radio." Jeetje, je wordt er bijna stil van. Ruud klaagt over het hebben van geen uitlaatklep. Dat betekent dat hij zijn sores dus niet kwijt kan bij vrouwlief. Volgens Yvonne Coldeweijer is Ruud zo boos omdat hun relatie in zwaar weer verkeert.

Wat speelt er tussen Olcay  Gulsen en haar vriend? Ruud de Wild is 'boos'
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties