Waylon geeft update over huidige relatie met Bibi na affaire

Show & Tel
Waylon geeft update over huidige relatie met Bibi na affaire
Show & Tel

Waylon geeft update over huidige relatie met Bibi na affaire

Waylon geeft update over huidige relatie met Bibi na affaire

Toen de escapades van Waylon door juicekanalen naar buiten kwamen, verloor hij bijna zijn grote liefde en moeder van zijn twee dochters Bibi. Voor de zanger was er maar één manier om het gebroken hart van zijn schatje weer te lijmen: zichzelf publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. In verschillende interviews vertelt de van meerdere wallen-snoepende Willem, op het podium Waylon, over zijn huidige liefdessituatie.

Therapiesessie voor Waylon en Bibi

Waylon en Bibi hebben hulp van buitenaf ingeschakeld om de boel te herstellen. "Wij zijn in therapie gegaan en we zijn onze dingen gaan doen. En daar komen wij gewoon weer beter uit”, vertelt hij tijdens een interview met radiozender 100%NL.

“Het betekend ook dat als zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten en je heel erg kunt gaan balen en terug gaan vuren en je kunt ook bij jezelf denken van ja, misschien word ik hier wel een beter mens van. En gewoon aan de kant van de waarheid gaan staan. Niemand kan ons nog wat maken. Wij staan gewoon samen aan de goede kant”, aldus de zanger, die zichzelf verliest in zijn eigen verhaal en even niet meer goed te volgen is. Gelukkig is hij in ieder geval een beter mens.

Dolblij met zijn tweede kans

Aan AD Mezza vertelt hij dolblij te zijn met de tweede kans die hij kreeg. “Het was een strijd die we met elkaar hadden op te lossen en dat hebben we gedaan. Met vallen en opstaan, het ging niet altijd vanzelf, maar gelukkig hielden we de focus op elkaar. We hadden afgelopen jaar alle reden en kansen om deze biezen te pakken en uit elkaar te gaan. Maar we bleven samen en dat betekent maar één ding: dat we ongelooflijk gek op elkaar zijn."

Bibi zelf onthulde dat ze destijds zo boos was dat ze geen borstvoeding heeft kunnen geven. "Ik was zo verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock.” Oké, de melkproductie lag dus even plat, maar als we Waylon mogen geloven kan die in de toekomst weer op volle toeren gaan draaien.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties