Wie is Hella Huzinga en waarom is iedereen boos op haar?

Show & Tel
Wie is Hella Huzinga en waarom is iedereen boos op haar?
Show & Tel

Wie is Hella Huzinga en waarom is iedereen boos op haar?

Wie is Hella Huzinga en waarom is iedereen boos op haar?

Hella Huizinga (40) is een naam die synoniem staat voor luxe in de wereld van evenementenplanning. Als de creatieve kracht achter het gerenommeerde evenementenbureau My Greatest Event heeft Hella zich genesteld als dé persoon die je moet bellen voor dure feestjes. Daarnaast kreeg ze bekendheid door haar verschijning in The Real Housewives of Amsterdam. Tegenwoordig kent men haar als de luxepoes uit de BOOS-uitzending van Tim Hofman die haar stagiaires niet betaalt.

Hella Huizinga in BOOS

In de nieuwste aflevering van het programma BOOS komt Hella Huizinga aardig in de problemen. Presentator Tim Hofman heeft al beelden online gedeeld, waarin we zien dat Hella haar rekeningen niet betaalt. Hij praat over een groot bedrag voor haar verjaardag en zegt dat ze ook geld uitgaf aan een concert voor 'inspiratie'.

Hella cash

Wanneer Tim haar daarover vragens telt, vertelt Hella dat haar werk zwaar is. Ze werkt elke dag, wel zestien uur lang. Het filmpje zorgt voor veel reacties. Yvonne Coldeweijer krijgt eveneens veel berichten over Hella. Haar bronnen/spionnen claimen dat werken voor Hella niet leuk was. "Ik werkte daar vier maanden en moest 128 uur extra werken zonder dat ik daarvoor betaald kreeg," zegt de bron.

Nooit een dagje vrij

De spion legt uit waarom het werken voor Hella zo moeilijk was. "Op mijn enige vrije dag in de zomer, als ik op het strand was, zei ze dat ik gek was. Ze vond dat ik moest werken omdat we een luxe bedrijf zijn en dus geen vrije dagen hebben. Maar ik was in dienst, dus ik zou soms een weekend vrij moeten hebben."

De gehele uitzending wordt vanmiddag om 16:00 online gezet op het YouTube-kanaal van BOOS, hieronder alvast een preview:

Update. De Boos-uitzending over Hella Huizinga staat online.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties