WOW: Nicol Kremers verklapt haar enorme cupmaat

Show & Tel
WOW: Nicol Kremers verklapt haar enorme cupmaat
Show & Tel

WOW: Nicol Kremers verklapt haar enorme cupmaat

WOW: Nicol Kremers verklapt haar enorme cupmaat

Nicol Kremers (33) geeft zich graag bloot aan haar meute aanbidders. Normaal gesproken vooral letterlijk, maar vandaag ook figuurlijk. Op Instagram houdt ze zowaar een vragenuurtje zodat haar volgers haar beter kunnen leren kennen. En dat willen ze dolgraag. Een ouwe snoepert besluit niet langer om de hete brij heen te draaien en gaat direct voor de ultieme hamvraag: welke cupmaat heeft Nicolleke?

De vragen worden heter

Het vragenrondje begint redelijk tam. Iemand wilt weten waar haar chihuahuas zijn. In reactie daarop plaatst Nicol een foto in haar story waarop ze een harig onderkruipsel tegen zich aan drukt. "Hier is cocotje,'' schrijft ze erbij. De vragen worden heter. Is Nicole single? Kremers geeft een volmondig 'ja'. Dan is het tijd voor het echte werk: ''Wat is je cupmaat van je bh?''

Marlies Dekkertje

Nicol shockeert vandaag het internet. "65 H,'' onthult ze. Bij deze confessie plaatst ze een foto waarop ze poseert in iets wat verdacht veel lijkt op een Marlies Dekkers-BH. Je kent ze wel, zo'n bustehouder met opzichtige touwen die boven je shirt uitkomen. Ze waren meer dan tien jaar geleden een heuse trend bij wulpse schoolpleinmoeders.

WOW: Nicol Kremers verklapt haar enorme cupmaat

Hipster of string?

De volgers van Nicol hebben de smaak te pakken. Ene Jordy vraagt of ze liever een hipster of een string draagt. "Het liefst een body,'' antwoordt de stoeipoes met een foto van haar togus. Je ziet nog net hoe ze op haar rechter bilhelft een hartjestattoo heeft.

Weer een hoop waardevolle informatie om te verwerken en een plekje te geven. Dankjewel Nicolleke.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties