WTF: Dit bedrag krijgen de Meilandjes per aflevering in Chateau Meiland VIPS

Show & Tel
WTF: Dit bedrag krijgen de Meilandjes per aflevering in Chateau Meiland VIPS
Show & Tel

WTF: Dit bedrag krijgen de Meilandjes per aflevering in Chateau Meiland VIPS

WTF: Dit bedrag krijgen de Meilandjes per aflevering in Chateau Meiland VIPS

Het leek even alsof Maxime Meiland op het randje van de afgrond balanceerde. Eerst zette ze samen met haar man Leroy hun huis te koop en gister gooide ze ook haar auto voor 37.000 op de markt. Gelukkig is de redding nabij! Binnenkort gaat er een nieuw programma van start en dít is het schandalige bedrag dat de familie gaat beuren per aflevering.

Moeilijke verkoop

Het is geen geheim dat de zakken van Maxime aan het slinken zijn. Ze heeft inmiddels haar villa te koop gezet en wil kleiner en goedkoper gaan wonen. Ze kan de hypotheek van 12.000 euro per maand niet langer betalen. Helaas voorspellen een hoop makelaars in Noordwijk dat het geen peulenschil wordt om de villa te verkopen. Met energielabel G trek je namelijk weinig bekijks. Dat betekent namelijk flinke stookkosten in de winter. Daarnaast zijn er veel betere en modernere optie’s voor dat bedrag te koop in de omgeving.

Auto 

Maar dat het Meilandje écht in zwaar weer verkeerd, werd bevestigd toen ze gister haar tweede auto te koop heeft gezet. De Mini Cooper die op marktplaats wordt aangeboden mag weg voor een bedrag van 37.000 euro.

Chateau Meiland VIPS

Maar er is hoop. Een aantal dagen terug werd bekend gemaakt dat de Meilandjes een nieuw programma gaan lanceren, namelijk Chateau Meiland VIPS. De familie gaat hier elke aflevering twee bekende Nederlanders ontvangen in hun gastenverblijf Code Rosé. Tijdens het uitvoeren van verschillende activiteiten worden deze geïnterviewd. Een soort Boerderij van Dorst-idee.

Bedrag per aflevering

De Meilandjes zullen zo'n 50.000 euro per aflevering opstrijken voor dit nieuwe programma. Hoe ze dat onderling gaan verdelen is de vraag, want Martien zal de hoofdrol op zich nemen. Er worden in totaal 10 afleveringen opgenomen. Dus zelfs als Maxime één vijfde deel van het geld zou krijgen zit ze voorlopig gebakken!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties