Yasmine Diouech trouwt ondanks mishandelingen toch met Mohamed Ihattaren

Show & Tel
Yasmine Diouech trouwt ondanks mishandelingen toch met Mohamed Ihattaren
Show & Tel

Yasmine Diouech trouwt ondanks mishandelingen toch met Mohamed Ihattaren

Yasmine Diouech trouwt ondanks mishandelingen toch met Mohamed Ihattaren

Voetballer Mohamed Ihattaren heeft er een turbulente periode opzitten maar ziet betere tijden tegenmoet: hij voetbalt voor Juventus en is als klap op de vuurpijl getrouwd met TikTok-ster Yasmine Driouech.

Mishandeling

Vorig jaar verscheen er een reeks foto's op hun Social Media waarop ze trots hun ringen showen: Yasmine en Mohamed waren happily engaged. Althans, dat dachten we. 6 maanden later staakte het stel hun verloving alweer. Dit is niet de eerste keer dat het niet lekker lijkt te lopen in huize Ihattaren; de voetballer werd in Februari nog opgepakt wegens verdenkingen van mishandelingen van Driouech. Hier werd hij voor vrijgelaten, maar is nog steeds verdachte in de zaak.

Nog meer turbulentie

Dit was niet de enige instantie waarop het rommelde: de dreigementen vlogen Mohamed om de oren nadat zijn relatie met Yasmine bekend was geworden. Zijn grijze Porsche Panamera werd afgebrand in Utrecht en hij kon een halfjaar niet bij voetbalclub Ajax spelen door bedreigingen aan zijn adres. Ajax liet hem niet lang daarna vallen na verschillende 'reddingspogingen' waarna Ihattaren met hangende pootjes toch weer terug moest naar club Juventus.

Ook bij Juventus schommelt het

Maar na alle problemen twijfelt ook Juventus aan de voetballer, nadat ze hem in 2021 voor maar liefst 2 miljoen euro hebben overgenomen van PSV. Na zijn laatste arrestatie in Februari schommelt zijn contract, dat in principe loopt tot 2025, aan alle kanten. Maar hoewel ondertussen zo ongeveer zijn hele omgeving vraagtekens zet bij hem, zet Yasmine vrolijk oogkleppen op.

Yasmine en Mohamed

Als de influenster aangedaan is door het (vermoedelijke) huiselijk geweld en criminele insinuaties laat ze dit in ieder geval niet merken. Vrolijk schrijft Diouech op Social Media onder de foto's van hun huwelijk : 'Bonnie en Clyde zijn er niks bij'. Als we de beschuldigingen mogen geloven heeft ze hier gelijk in en is het criminele duo inderdaad niks vergeleken met Mohamed en Yasmine.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties