Yolanthe Cabeau onthult: zóvaak heeft ze een one night stand

Show & Tel
Yolanthe Cabeau onthult: zóvaak heeft ze een one night stand
Show & Tel

Yolanthe Cabeau onthult: zóvaak heeft ze een one night stand

Yolanthe Cabeau onthult: zóvaak heeft ze een one night stand

In een interview met tijdschrift Beau Monde wijdt de beeldschone Cabeau uit over haar vrijgezellenleven. Zo is ze openhartig over haar ervaring met one-night-stands. Is Yolanthe sinds haar breuk met Wesley flink aan een inhaalslag begonnen of draagt de beste meid nog net geen kuisheidgordel? Ze vertelt.

Rico Verhoeven en Donny Roelvink

Na haar scheiding van Wesley Sneijder, met wie ze elf jaar samen was en zoontje Xess kreeg, gingen er verschillende geruchten de rondte. Zo werd Yolanthe gelinkt aan onder andere Rico Verhoeven en zelfs Donny Roelvink. Toch is de presentatrice naar eigen zeggen single. “Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander. Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

One night stand

Maar goed, nu waar het echt om draait: hoevaak deelt Yolanthe de lakens met een willekeurige passant? Cabeau onthult: “Ik heb nog nooit een onenightstand gehad in mijn leven. Dat is niks voor mij. Als ik iemand toelaat, dan is dat omdat ik een veilig gevoel, respect en een vorm van liefde voel voor die persoon. Daar ben ik heel loyaal aan. Ik hop zeker niet van de een naar de ander.”

Maar wordt er wel geflirt?

“Natuurlijk flirten mannen wel eens met me”, deelt ze. “Maar ik denk dat die al snel voelen dat ik niet dat type ben. Ik ben erg op mezelf en de meeste nieuwe contacten breng ik zo snel mogelijk naar een vriendschap. Toch ben ik heel romantisch en vertrouw ik erop dat mijn ware liefde er op een dag komt.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties