Yvonne Coldeweijer vlucht voor Dries Roelvink in de carwash: 'Gelogen over Dave'

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer vlucht voor Dries Roelvink in de carwash: 'Gelogen over Dave'
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer vlucht voor Dries Roelvink in de carwash: 'Gelogen over Dave'

Yvonne Coldeweijer vlucht voor Dries Roelvink in de carwash: 'Gelogen over Dave'

Wat blijkt nu? De alwetende Coldeweijer heeft het bij het verkeerde eind! Auwch... In haar podcast vertelt ze dat haar spion het verhaal over Dave Roelvink misschien ietwat heeft aangedikt. Hetzelfde verhaal dat Yvonne vervolgens als totale waarheid aan haar bijna 1 miljoen volgertjes voerde. Dries Roelvink, de vader van haar doelwit, stond na deze commotie opeens achter haar in de carwash. Wat Yvonne deed? Plankgas de tent uit!

Het spionnenleger van Coldeweijer heeft gefaald, zo blijkt uit de meest recente aflevering van haar podcast De Juiceshow. Daaruit stelt ze dat een anonieme boodschapper haar incorrecte informatie zou hebben ingefluisterd over Dave Roelvink. Volgens Coldeweijer geen big deal, want "ach ja, dit is juice... je weet niet altijd alles zeker, je denkt gewoon van: vind je het geloofwaardig of niet? Het gebeurt wel vaker dat mijn juice maar voor 90 procent klopt."

Karaktermoord op Dave

Ze hoopte overigens dat haar volgertjes dit ook wel zouden begrijpen. "Dat hoort een beetje bij dit werk: dit is roddelen. Dingen hebben wel eens twee kanten. Of het is op heel veel manieren interpreteerbaar." Jeetje, de meid is haarzelf volledig aan het indekken. Het gaat hier niet om een onschuldige schoolpleinroddel, maar om een bijna fatale karaktermoord op Dave Roelvink. In een 9 minuten durende video stelde Coldeweijer namelijk dat de voormalig plaatjesspinner hartstikke verslaafd is en zijn ex-vriendin lastigvalt. Niet bepaald het type aantijgingen dat je achteraf kunt wegwuiven omdat 'juice wel vaker voor maar 90% klopt'.

Yvonne schuilt achter spion

En niet alleen doet Yvonne nu bijzonder nonchalant, ze verschuilt zich ook nog eens achter haar spionnen, want díe schijnen verhaaltjes nog wel eens te verdraaien. En Dave? Die kletst volgens haar óók uit zijn nek. Dave reageerde namelijk op haar video, met een video waarin hij alle aantijgingen ontkent. "Hij weerlegt alleen de onjuistheden, waardoor lijkt alsof ALLES niet klopt,'' verdedigt Yvonne. Volgens de juicekoningin zou het namelijk wél kloppen dat Dave nog steeds verslaafd is. Dat hij zijn ex lastigvalt of de huur van zijn showroom niet zou betalen, valt mogelijk wel mee. "Hij heeft deze discussie nu met glorie gewonnen,'' zegt Yvonne cynisch.

Yvonne vlucht voor Dries

Coldeweijer kan wel doen alsof ze zich niet doodschaamt voor deze flater, maar de vader van haar prooi onder ogen komen durft ze niet. In haar podcast vertelt ze namelijk dat ze de vriend van Evert Santegoeds tegenkwam in de carwash, op het moment dat haar wagen werd gestofzuigd. "Hij wilde een foto met mij, voor Evert natuurlijk. En daarna zei hij dat hij me aan iemand wilde voorstellen. Dus ik loop met hem mee en vraag 'wie?'" Wanneer Robbert zegt dat het om Dries Roelvink gaat, draait Yvonne zich acuut om. "Ik weet niet hoe snel ik in mijn auto moet springen. Gewoon Dries Roelvink drie auto's achter me! Ik dacht echt: plankgas!" Podcastcollega Mark Koster vraagt of ze niet de confrontatie aan wilde gaan, waarop Yvonne antwoordt: "Zeker niet!"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties