Yvonne Coldeweijer voorspelt ondergang van 'te saaie' Hélène Hendriks

Show & Tel
Yvonne Coldeweijer voorspelt ondergang van 'te saaie' Hélène Hendriks
Show & Tel

Yvonne Coldeweijer voorspelt ondergang van 'te saaie' Hélène Hendriks

Yvonne Coldeweijer voorspelt ondergang van 'te saaie' Hélène Hendriks

Nu ze drie geflopte uitzendingen op haar naam heeft staan, balanceert publieksfavoriet Hélène Hendriks op het randje van de afgrond. Yvonne Coldeweijer 'begreep de hype sowieso niet' en voorspelt dat het gedaan is met de meid.

Hélène Hendriks had een tijd iedereen aan haar lippen hangen met haar nieuwe talkshow De Oranjezondag. Maar zo snel als het piekte, zo rap stort haar triomf nu ook weer in elkaar. De gespreksstof in haar talkshow wordt té oppervlakkig, wat de indruk wekt dat er nauwelijks voorbereiding aan vooraf is gegaan.

Yvonne haalt uit

Zelfs de heren van Vandaag Inside, die de blondine normaliter op handen dragen, lachen nu in hun knuistje op haar show. Als Johan Derksen vindt dat iets in zijn programma te vrijblijvend wordt, waarschuwt hij dat het geen Oranjezondag moet worden. Daarmee doet hij Hélène’s show af als een synoniem voor té lichte televisie.

En als iemand al op de vloer ligt, is het aan Yvonne Coldeweijer om enkel nog na te trappen. Wat vindt zij van the downfall van de paardenstaart? Die zag zij schijnbaar al lang en breed aankomen: “Heb de Hélène-hype sowieso nooit begrepen. Echt een dertien-in-een-dozijn presentatrice. Vlakke persoonlijkheid, net als Marieke Elsinga. Gaap.”

Vuist op tafel

Angela de Jong is wél gek op Hélène, maar niet op haar huidige talkshow, zegt in de nieuwste AD Mediapodcast. “Ik vind dat ze een veel beter programma verdient dan ze nu heeft. Het is allemaal te gemakzuchtig. Misschien heeft zij ook een schop onder de kont nodig en moet ze denken van: ik moet met mijn vuist op tafel slaan en meer eisen.”

Het is bij Hélène aan tafel te geforceerd, vindt Angela. “Vooral de kramp dat het vooral heel erg gezellig daar moet zijn aan tafel, valt me echt op. ‘Kunnen wij BN’ers nog naar de sauna?’ vind ik ook al zo’n totaal oninteressante vraag. Daar kan de kijker thuis zich ook niet mee verhouden.”

Een bende

Tina Nijkamp adviseert Hélène om iets meer noodzaak uit te stralen. “Ik zou Hélène toch écht aanraden om in plaats van die ronde tafel een ovale tafel te nemen en een iets neutralere setting te kiezen, want ik vind toch dat dat zomerse decor met al die planten veel te frivool is. Niet neutraal genoeg, niet afstandelijk genoeg”, zegt ze in Tina's TV Update.

“Het voelt gewoon een beetje als een bende dat decor. Te veel van alles, maar goed: de kijker heeft gesproken en die heeft altijd gelijk en die vindt het hartstikke leuk, want ruim 1,1 miljoen kijkers is gewoon hartstikke goed.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties