Zangeres Maan is vermist

Show & Tel
Zangeres Maan is vermist
Show & Tel

Zangeres Maan is vermist

Zangeres Maan is vermist

Zangeres Maan de Steenwinkel is spoorloos verdwenen, maar waar hangt ze uit? Maan neemt voorlopig in ieder geval afscheid van het podium.

Verdwenen

De zangeres werd in 2016 bekend nadat ze de sterren van de hemel zong in het programma The Voice of Holland, en vanaf hier ging haar zangcarrière al snel van start met groot succes. Hierna werd hit na hit uitgebracht, maar daar is Maan nu toch even klaar mee. Ze lijkt namelijk al een tijdje van de aardbodem verdwenen te zijn.

Ijzige stilte

Waarom is het zo ijzig stil op Maan's Social Media en heeft ze al weken niet opgetreden? Ze zegt dat ze nodig toe was aan pauze en om tijd voor zichzelf te nemen na alle hectische jaren op het podium. 'Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen' zei ze tegen Kraantje Pappie tijdens zijn podcast. Maar waar hangt de zangeres dan uit?

Uitgeblust

Ze zag het wel zitten om een tijdje naar het buitenland te vertrekken om aan de idyllische Italiaanse kust te vertoeven. Of ze echt gegaan is, weet niemand, want online blijft het erg stil wat betreft de zangeres. Dat deze rust nodig heeft, komt niet als een verassing. Na jaren wekelijks op het podium te hebben gestaan en wilde geruchten wat betreft haar en coach Marco Borsato, is ze redelijk uitgeblust. Wel reageerde ze nog op de beschuldigingen die tegen Marco werden gemaakt wat betreft seksuele overschrijdingen.

Nare ervaringen

Ze vertelt: 'Omdat ook over mij verhalen de ronde hebben gedaan wil ik hier voor eens en voor altijd duidelijk over zijn: in mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek.' Daar ligt haar plotsklapse verdwijning dus in ieder geval niet aan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties