Zoenende Peter Gillis gespot met nieuwe vlam

Show & Tel
Zoenende Peter Gillis gespot met nieuwe vlam
Show & Tel

Zoenende Peter Gillis gespot met nieuwe vlam

Zoenende Peter Gillis gespot met nieuwe vlam

Niet alleen Nicol Kremers geniet met volle teugen van haar hervonden vrijheid, ook de corpulente campingbaas heeft moeite om alle aanbidders van zich af te slaan. De immens populaire realityster Peter Gillis is wederom gespot met een nieuw liefje.

Peter maakt stappen

Twee weken geleden maakte Gillis officieel bekend dat Nicol, negen Massa is Kassa-seizoenen lang zijn steun en toeverlaat, niet meer aan zijn zijde is. Ze gingen als maatjes verder, maar qua relatie was de koek echt op. De 30 jaar jongere Nicol dook vervolgens meteen op het luchtbed van Barbier Mike en Peter werd daags na de break-up hand in hand gespot met een nieuw liefje. Aan aandacht geen gebrek voor die twee.

'Jaar of 25'

Carnaval heeft de boel verder in een stroomversnelling gebracht. Tussen het TikTokken door werd Nicol al zoenend op de dansvloer gespot en nu zijn er ook beelden van Peter met wederom een nieuwe verovering. De beelden zijn naar buiten gebracht door Roddelpraat, die de dame niet ouder dan een jaar of 25 schatten. Foxwild leeftijdje, Peet!

De beelden zijn HIER te bekijken (op 4:19).

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties