Zoontje Ruud de Wild wordt op school gepest door uiterlijk

Show & Tel
Zoontje Ruud de Wild wordt op school gepest door uiterlijk
Show & Tel

Zoontje Ruud de Wild wordt op school gepest door uiterlijk

Zoontje Ruud de Wild wordt op school gepest door uiterlijk

Radiopresentator Ruud de Wild heeft het zwaar te verduren gehad de afgelopen tijd: naast het feit dat zijn nieuwe reality televisieprogramma een enorme flop was, is nu ook zijn zoon de pineut.

Zoontje Johnny

Ruud heeft sinds 2019 een relatie met modeontwerpster Olcay Gulsen, nadat een aantal vorige relaties op de klippen liepen. Een van deze relaties was met Aafke Burggraaf, waarmee Ruud zoontje Johnny kreeg. Johnny heeft een leuk koppie, maar toch blijkt het dat het hem niet altijd even makkelijk afging op school. Doordat de knul een Libanese moeder heeft, heeft hij een licht buitenlands uiterlijk, en daar kunnen sommige Nederlanders toch niet goed mee omgaan.

Ruud's woorden

Ruud zegt over de pesterijen: 'Johnny ziet er een beetje buitenlands uit. Zijn moeder is immers Libanees. Hij werd daarmee gepest op de witte school in Amsterdam-Zuid waar hij onderwijs volgde' maar gaat er verder niet dieper op in. Doordat hij deze informatie brengt alsof het verleden tijd is valt het te hopen dat de pesters van Johnny zich hebben gerealiseerd dat het anno 2023 not done is om iemand te pesten omdat diegene er buitenlands uitziet.

Geflopte serie

Dit is niet het enige waar de Wild onlangs mee heeft moeten kampen: samen met vriendin Olcay heeft hij een nieuw televisieprogramma uitgebracht vorige week. Het publiek was hier echter niet enorm over te spreken: de serie deed de harten van NP0 redacteurs bloeden door de lage kijkcijfers. De inhoud van de show was nauwelijks beter; na het airen van de tweede aflevering verscheen er commentaar als 'Is het uitzenden van Ruud en Olcay een sociaal experiment? Wat betekent het dat ik na drie minuten kijken al met een broodmes in mijn onderbeen aan het zagen ben' van TV-deskundige Rob Goossens. Duimen voor de radiopresentator dat de toekomst hem wat zonniger tegenmoet schijnt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties