Dit wordt de volgende tegenstander van Badr Hari

Sport
Dit wordt de volgende tegenstander van Badr Hari
Sport

Dit wordt de volgende tegenstander van Badr Hari

Dit wordt de volgende tegenstander van Badr Hari

Het is officieel: Badr Hari zal deelnemen aan Glory 89 in Bulgarije op 7 oktober. Oorspronkelijk zou Hari eerder deze maand in actie komen tijdens Glory 88 in Parijs, maar hij trok zich terug vanwege de verwoestende aardbeving die zijn thuisland Marokko trof.

De kickbokslegende zal nu de strijd aangaan met de Est Uku Jürjendal (19-8, 15 KO), waarbij de winnaar zich kwalificeert voor de GLORY Heavyweight Grand Prix in december.

Knaller

"We zijn verheugd om Badr Hari snel weer in de ring te zien," zei Robbie Timmers, GLORY-matchmaker. "Helaas had James McSweeney planningsconflicten en kon niet deelnemen op de nieuwe datum. Gelukkig is Uku Jürjendal ingesprongen. Dit wordt een knaller van een wedstrijd."

Gratis Glory 89 kijken

Vanwege Badr Hari's terugtrekking uit het evenement in Parijs krijgt iedereen die een ticket heeft gekocht een code om gratis Glory 89 te kijken. Klanten moeten een formulier indienen om hun pay-per-view-code te claimen.

Rivaliteit tussen Badr Hari en Rico Verhoeven

De aankondiging van Badr Hari's terugkeer naar de ring komt te midden van zijn voortdurende rivaliteit met Rico Verhoeven. Beide vechters hebben een geschiedenis van intense confrontaties, zowel binnen als buiten de ring. De twee titanen hebben al meerdere keren tegen elkaar gevochten, en hun rivaliteit is een van de meest besproken onderwerpen in de kickbokswereld. Met Badr Hari die zich nu voorbereidt op een nieuwe uitdaging, en Rico Verhoeven die zijn eigen carrière voortzet, blijft de vraag: wanneer zullen deze twee giganten weer tegenover elkaar staan in de ring?

Dit wordt de volgende tegenstander van Badr Hari
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties