F1-fans met elkaar op de vuist na crash van Perez

Sport
F1-fans met elkaar op de vuist na crash van Perez
Sport

F1-fans met elkaar op de vuist na crash van Perez

F1-fans met elkaar op de vuist na crash van Perez

Een fervente Formule 1-fan is voor het leven verbannen nadat hij een andere toeschouwer aanviel tijdens de Grand Prix van Mexico. De man viel eerst één toeschouwer aan en richtte zich vervolgens op een tweede, voordat een andere fan ingreep. Beveiligingspersoneel kwam tussenbeide en bracht de situatie weer onder controle. Maar wat was de oorzaak?

Bekijk de beelden hieronder:

Panne voor Perez

Lokale held Sergio Perez zag zijn race al na enkele seconden eindigen na een crash in de eerste bocht. Zijn Red Bull-bolide probeerde de Ferrari te passeren, maar de twee wagens botsten, waardoor Perez's auto de lucht in werd geslingerd. Ondanks de schade probeerde hij door te gaan, maar uiteindelijk moest hij opgeven. Zijn teamgenoot Max Verstappen won de race vervolgens met gemak.

Boegeroep richting Ferrari 

Na de race werd Charles Leclerc, die betrokken was bij de crash met Perez, uitgejouwd door de fans. Terwijl de boegeroep uit de tribunes kwam, probeerde Leclerc zich te verdedigen door te zeggen dat hij nergens heen kon en dat het contact onvermijdelijk was. Hij legde uit dat hij tussen twee Red Bulls zat en dat ze allebei schade opliepen door het contact.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties